Log ind

47.000,- til Danske Hospitalsklovne

Nyt fra OB |1. december 2017 |

Da OB vandt 3-0 hjemme over Hobro, var det ikke kun på EWII Park, der blev jublet.

Sejren markerede nemlig også kulminationen på samarbejdet mellem Odense Boldklub og Danske Hospitalsklovne, der op til kampen havde besøgt H.C. Andersen Børnehospital, for at bringe lidt smil og glæde til de unge patienter og deres familier.

Besøget blev fulgt op af en indsamling på stadion til kampen mod Hobro, hvor både fans og sponsorer støttede op om den gode sag gennem trøje-auktion, køb af OB-klovnepakker, juletil- & frakort og kaffe fra JDE Professional.

Vi har nu talt pengene op, og er enormt stolte af at kunne fortælle, at vi sammen har rejst kr. 29.000,- på stadion. Alka har desuden bidraget med kr. 18.000,- så vi i alt kan overbringe Danske Hospitalsklovne på H.C. Andersen Børnehospital kr. 47.000,- til deres fantastiske arbejde.

Pengene er i dag blevet overrakt til rette modtager – naturligvis på en check i "klovnestørrelse" – og vi siger i den forbindelse en kæmpe tak til alle jer, der har hjulpet med til at gøre tilværelsen lidt lettere, for de yngste patienter på landets sygehuse.

Stærkt gået!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

EmediateAd