Log ind

Ærgerligt nederlag til U14-drengene

Nyt fra U14 |28. juli 2017 |

Træningskamp, Vildbjerg
Fredag 28. juli, 2017 klokken 10:00
OB U14 – Haderslev FK 1-2 (0-2)
8. min. 0-1
29. min. 0-2
50. min. 1-2 Gustav Vinter

Kampens forløb:
Fredag var det blevet tid til U14-drengenes første træningskamp efter sommerferien. Modstanderen var en flok fysisk stærke drenge fra det sønderjyske, det fra første fløjt dominerede opgøret rent fysisk.

Haderslev-spillernes fysiske størrelse gav problemer for de unge OB-drenge, der havde svært ved at finde rum i midten af banen, hvor de kunne spille bolden ind. Der blev dog fightet det bedste, de havde lært, og til trods for størrelsen gav de stribede drenge ganske god modstand i duellerne.

Haderslev virkede ikke synderligt interesserede i at have bolden i længere tid – i stedet gik det hurtigt fremad, når de erobrede bolden, hvor de var farlige på omstillingerne.

Det var da også på en omstilling, de bragte sig i front med 1-0, og senere i anden halvleg blev det 2-0, da et frispark der mindede om et indlæg strøg hele vejen ind i kassen, så sønderjyderne var foran med 2-0 ved pausen.

En første halvleg, hvor OB-drengenes spil ikke flød, var overstået, og efter pausesnakken var det en flok meget mere optimistiske drenge, der gik på banen. Boldomgangen var blevet hurtigere, og flere gange fik OBerne spillet sig udenom modstanderne, men på kanten af feltet kom der som regel en forsvarsspiller i vejen, inden OB-spillerne fik afsluttet.

Reduceringen til 2-1 kom cirka et kvarter inde i anden halvleg, da OBerne efter flotte kombinationer fik spillet bolden hen til en helt fri Gustav Vinter, der sikkert sparkede bolden i kassen.

OBerne forsøgte at trykke på, og i anden halvleg var det spil til et mål, men OBerne havde svært ved at spille sig igennem til den helt åbne chance, og så endte det desværre med et nederlag i sæsonens første træningskamp på 2-1.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd