Log ind

AK: AGF vil presse os fysisk

Alka Superliga |12. august 2017 |

I morgen kl. 18.00 går det løs ude mod AGF i Alka Superligaens femte runde. Hjemmeholdet har trods massiv transferaktivitet ikke fået spillet på plænen til at fungere optimalt. OB’s topscorer, Anders K Jacobsen, forventer intet mindre end et AGF-hold, der gennem hårdt fysisk spil vil forsøge at ødelægge rytmen hos Striberne.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at AGF er et lidt presset hold og vi forbereder os på, at de kommer med en masse energi og noget hårdhed. Deres tilskuere vil formentlig også give dem en masse opbakning. Så det er vigtigt, at vi er klar til at stå imod den hårdhed, som de kommer med. Og så skal vi bruge hovedet og gøre de rigtige ting, når vi har bolden.

I sidste spillerunde mødte Striberne et AaB-mandskab, der allerede kunne mærke presset efter at være kommet dårligt fra start. Det resulterede i en defensiv og kompakt modstander, hvor OB havde svært ved at spille sig igennem til de helt åbne chancer. AGF har ligesom AaB ikke præsteret efter forventningerne i de første fire runder. Alligevel tror AK ikke, at aarhusianerne vil stille sig tilbage og forsøge at lukke ned.  

- Jeg tror ikke, at AGF har tænkt sig at pakke sig helt. De vil gerne have bolden i luften og lægge et højt pres, så de på den ene eller den anden måde kommer frem over banen. Det tror jeg faktisk er fuldstændigt uundgåeligt, men det kan omvendt give os noget plads den anden vej, hvis vi kan modstå deres fysik og være roligere på bolden end dem.

OB havde i sidste kamp problemer med at blotte modstandernes forsvar, men Anders K. Jacobsen er ikke bekymret for, at AGF vil forsøge sig med samme taktik.

- I virkeligheden synes jeg, at AaB var dygtige til at lukke rummene og forsvare sig. Og når rummene bliver lukket ned er der naturligvis mindre plads at spille på. Generelt mener jeg ikke, at det har været et problem for os. Vi har selvfølgelig skrevet kritikken bag øret, men vi vil fortsat være allermest fokuserede på at træffe de rigtige beslutninger.  

I forhold til sin egen sæson er AK meget beskeden. Han har indtil videre scoret 3 mål i de sidste 4 kampe, men det vigtigste for den krølhårede angriber er at tage én kamp af gangen.

- Jeg har ikke nogen egentlig målsætning for min egen sæson, lige nu er min målsætning at vinde mod AGF og personligt håber jeg selvfølgelig på at score, men vi må se hvor langt vi kommer, men indtil nu er det mest fornuftige at se én kamp frem, og så må vi se hvordan det udvikler sig i løbet af sæsonen. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd