Log ind

Albani ny hovedsponsor i OB

NETOB |4. oktober 2017 |

Efter 16 gode år med Carlsberg som hovedsponsor i OB, er vi glade for nu at kunne fortælle, at OB får ny hovedsponsor pr. 1. juli 2018, hvor Albani vender tilbage på brystet af OB’s superligamandskab.

Aftalen mellem OB og Albani kommer i forlængelse af, at de to koncert- og eventbureauer JVB LIVE og Culture-Club slår sig sammen til ét bureau for at styrke mulighederne for at tiltrække flere stærke musiknavne til Fyn. Det er netop dialogen om musikbureauernes fremtid, der førte til de forhandlinger mellem parterne, som nu resulterer i, at Albani bliver ny hovedsponsor for OB i stedet for Carlsberg.

Carlsberg fortsætter sæsonen ud, og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Carlsberg, der har været OB’s hovedsponsor siden 2001. Vi har haft 16 fantastiske år sammen, og de er - og har altid været - en særdeles professionel samarbejdspartner. Der er ingen tvivl om, at vi har lært rigtig meget af Carlsberg igennem årene, og derfor ser vi også frem til at fortsætte samarbejdet sæsonen ud.

Samtidig er vi naturligvis begejstrede for aftalen med Royal Unibrew. Det er en attraktiv aftale, som går hånd i hånd med vores ønske om at samle klubben og byen og vise vores stærke tilknytning til Odense - en holdning, som vi ved, at Albani deler. Vi er sikre på, at vi sammen med Royal Unibrew kan fortsætte den udvikling, OB er i gang med.

Royal Unibrews aftale om at blive hovedsponsor for OB træder i kraft den 1. juni 2018. Aftalen gælder frem til den 31. maj 2023.


Skrevet af Andreas Bøttger

EmediateAd