Log ind

Anders Jacobsen til OB fra januar

Alka Superliga |8. juli 2015 |

OB sikrer sig forstærkning til Alka Superliga-truppen i skikkelse af 25-årige Anders K. Jacobsen. Kontrakten er af fem års varighed, og gælder fra 1.1. 2016.

Angriberen har senest været en profil for AaB i Alka Superliga, hvor han i den netop afsluttede sæson scorede 10 mål for aalborgenserne og blev holdets topscorer.

- Det er en stærk tilgang, vi får. Anders er en fysisk og teknisk stærk angriber, som ved, hvor målet står, og han kan indgå i kombinationer og skabe chancer på egen hånd. Samtidig har han stadig et stort udviklingspotentiale, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Jacobsen har tidligere optrådt i OB, og angriberen glæder sig til at vende tilbage til Odense.

- Jeg er fynbo og OB-dreng, så på den måde er jeg naturligvis glad for skiftet. Jeg har været og er glad for min tid i AaB, hvor jeg er blevet vist stor tillid. Men jeg havde også en rigtig god tid sidst, jeg var i Odense, og med Kent Nielsen som OB-træner, var det blot endnu et plus. Det var under Kent, at jeg fik mit gennembrud og det er en udvikling, jeg håber kan fortsætte i OB, siger Anders Jacobsen om det kommende skifte.

Med skiftet tilbage til Odense, håber Anders Jacobsen, at han kan bidrage til at holdet forbedrer placeringen i Alka Superliga.

- OB har helt klart potentiale til at være et hold i den bedste halvdel, og jeg håber, at jeg kan være med til opnå det mål. Jeg har store forventninger til holdet. 

FAKTA
Navn: Anders Kvindebjerg Jacobsen
Fødselsdato: 27.10.1989
Position: Angreb
Højde: 181 cm.
Tidl. klubber: Næsby, OB, Vejle, Næstved, Fredericia, AaB.


Skrevet af Morten Oestermann

EmediateAd