Log ind

Barrett: Tålmodigheden bliver vigtig søndag

Alka Superliga |2. november 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Søndag triller kuglen igen for OB’s Alka Superligaspillere, når SønderjyskE gæster EWII Park. Der er kampstart klokken 14:00, og spørger man Jacob Barrett, så venter der OB en modstander, der kommer til kampen med et defensivt udgangspunkt.

- SønderjyskE har et par gode spillere oppe foran. Særligt Mikael Uhre og Philip Zinckernagel synes jeg er dygtige. Uhre er altid utrolig farlig i sine dybdeløb, og Zinckernagel er en dygtig tekniker. I den anden ende af banen står de utrolig kompakt, og de spiller med fem forsvarsspillere – det har de i hvert fald gjort på det seneste. Derudover forventer vi, at de som sædvanlig kommer med en god portion fysik, så vi skal selvfølgelig forsøge at spille den udenom deres pres, så fysikken ikke bliver kampafgørende på søndag, fortæller Jacob Barrett Laursen.

En kompakt modstander lyder som en giftig kombination, og OB’s venstreback forventer heller ikke, at det bliver en nem kamp for OB-spillerne.

- Vi har som hold haft det svært mod kompakte mandskaber, fordi der ikke er særlig meget plads, at spille sig igennem på. Derfor tror jeg også, at det kan blive på omstillinger, vi skal forsøge at fange dem. Når vi får dem flyttet lidt væk fra deres udgangspunkt og de kommer længere frem på banen, så skal vi straffe dem. Ellers bliver tålmodighed en vigtig ting for os i kampen, og vi skal turde vente på, at den rigtige mulighed opstår.

OB har på det seneste hentet pænt med point, og i Alka Superligaen er det ikke blevet til et nederlag for Jacob Barrett og resten af OB-holdet siden den 15. september, hvor Silkeborg vandt med 1-0 på Jysk Park. Og det er ikke tilfældigt, at det går, som det går for tiden i OB, fortæller Barrett.

- Alle mand kender sine opgaver og de bliver udført 110 % fra os allesammen. Det skal vi holde fast i, for vi har været rigtige gode til det, og det har givet os pænt med point og en stime på fem ubesejrede kampe i Alka Superligaen. Selvfølgelig vil vi gerne score flere mål, men det synes jeg egentlig også har fungereret i de kampe, vi har vundet. Så der skal ikke være nogen tvivl om, at mine forventninger til søndag er, at vi vinder, fortæller Jacob Barrett.

Kampen spilles som nævnt søndag den 5. november klokken 14:00 på EWII Park, og har du endnu ikke købt billet til opgøret, så kan du gøre det her.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd