Log ind

Bruce Rioch stopper øjeblikkeligt i OB

Nyt fra truppen |12. marts 2007 |
Michael Hemmingsen får ansvaret for SAS Ligatruppen indtil sommerferien. Foto: Erik Kempf.
Bruce Rioch meddelte mandag, at han har besluttet at træde tilbage fra sit job som cheftræner for OB.

Efter søndagens SAS Ligakamp mod Randers FC rejste Bruce Rioch hjem til England for at bistå sin kone, der netop har gennemgået en operation, og mandag meddelte han så OB’s ledelse, at han ikke vender tilbage til sit job i Ådalen.

- I vinterpausen gjorde jeg mig store overvejelser om min fremtid i OB. Jeg nåede frem til, at de familiære afsavn, der er ved at arbejde i et andet land, var for store til, at jeg ville forlænge min kontrakt. Jeg må dog konstatere, at jeg savner min familie og mit hjem i England så meget, at jeg allerede nu føler, at jeg har svært ved at fokusere tilstrækkeligt på mit job i OB, og derfor har jeg besluttet at rejse hjem allerede nu, siger Bruce Rioch, der samtidig ønsker at benytte lejligheden til at takke alle i og omkring klubben.

OB’s ledelse modtog Bruce Riochs opsigelse med beklagelse.
- Vi er stærkt forundrede over den beslutning, Bruce Rioch har truffet. Vi har forståelse for, at han har brug for at have mere tid sammen med sin familie, og derfor har vi ofte tidligere indvilget i, at han kunne tage hjem til England på passende tidspunkter. Men vi må konstatere, at han har truffet sin beslutning på et meget usædvanligt tidspunkt, der stiller os i en yderst vanskelig situation. Bruce Rioch har truffet en beslutning, der er dybt beklagelig for OB, men uanset kontraktlige forhold og forpligtelser, kan vi ikke ændre den, siger Kim Brink.

Også i OB’s spillertrup blev Bruce Riochs meddelelse modtaget med beklagelse.
- Vi er kede af, at Bruce forlader os i utide. Selvom det sætter os i en svær situation, så skal vi videre, og vi må bruge situationen til at rykke sammen – spillere, trænere, ledelse og ikke mindst klubbens fans, siger anfører Ulrik Laursen.

Indtil Lars Olsen tiltræder som cheftræner i OB den 1. juli 2007, vil den hidtidige assistenttræner Michael Hemmingsen overtage ansvaret for SAS Ligatruppen, mens ITU-træner Uffe Pedersen midlertidigt vil fungere som assistenttræner. OB har i den forbindelse truffet aftale med DBU og Team Danmark, der administrerer ITU-ordningen.

Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd