Log ind

Casper Nielsen glæder sig meget til Millerntor

Alka Superliga |10. november 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

OB-spillerne drager fredag eftermiddag afsted mod Tyskland, hvor St. Pauli klokken 19:00 venter i en træningskamp på det berømte og måske for nogle berygtede kultstadion, Millerntor. Kampen mellem de to klubber er aftalt, fordi der i den kommende weekend bliver spillet landskampe – og derfor ikke er hverken Alka Superliga eller 2. Bundesliga på programmet. For OB’s nummer 11, Casper Nielsen, bliver det en sjov oplevelse at komme til at spille på Millerntor.

- Det er jo selvfølgelig et stadion, man har hørt om, når man er fodboldspiller. Derudover kender man jo også til klubben St. Pauli, så det bliver helt sikkert spændende at komme derned og opleve den stemning, som deres fans skaber. Godt nok er det en træningskamp, men der går rygter om, at der kommer mange tilskuere alligevel, så personligt glæder jeg mig rigtig meget til kampen senere i dag, fortæller Casper Nielsen.

Mens det i de fem første spillerunder blev til fuld spilletid for Casper Nielsen, så har han siden den 30. september kun startet inde to gange. En enkelt gang i Alka Superligaen mod Hobro og så i DBU Pokalen mod FC Midtjylland. Fredag er han så igen udset til en startplads på OB-mandskabet, og det glæder han sig naturligvis over.

- Jeg har selv kæmpet lidt med at ramme den sidste skarphed i denne sæson. Der er dele i mit spil, der fungerer, som det skal, men jeg kan også godt mærke, at der er noget, der lige skal rettes til, før det hele er, som jeg ønsker, og som det var i starten af min tid her i klubben. Det er sådan noget, man kan lede lidt mere efter i en træningskamp. Jeg synes, det kører ganske fornuftigt på træningsbanen, men det skal jo også fungere i kamp – og det er altså bare noget andet, når man spiller mod 11 spillere, man ikke møder i den daglige træning. Senest fik jeg jo selv proppet en bold i kassen i Reserveligaen mod SønderjyskE, så det er da helt sikkert en lille portion selvtillid, jeg har taget med mig videre fra den kamp, siger Casper Nielsen.

FC St. Pauli er ikke et mandskab, som Casper Nielsen har den helt store viden omkring, men trænerteamet har da alligevel klædt OB-spiller fint på inden træningskampen.

- Efter en skidt start på deres sæson, så er de kommet ganske pænt med i 2. Bundesliga, hvor de lige nu er nummer 6. Vi mødte Holstein Kiel i vores opstart, hvor vi tabte snævert – og de er nummer 2 i den samme række. Så jeg er ikke i tvivl om, at St. Pauli er et glimrende hold, og vi kan skabe en god træningskamp mod hinanden. 2. Bundesliga er generelt ret stærk fysisk, og der er St. Pauli selvfølgelig ingen undtagelse, så vi skal være klar fra start, og vi skal gå ind i duellerne, for selvom der ikke er point på spil, så er fodboldkampe alt andet lige sjovere, når man vinder – så det er selvfølgelig også vores ambition, når vi går på banen i aften.

Kampen spilles på Millerntor i Hamborg, og billetter til kampen kan købes via St. Pauli’s hjemmeside. Alle pengene fra billetsalget går til velgørende formål, så der er flere gode grunde til at tage en tur syd for grænsen og se fredagens træningskamp klokken 19:00.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd