Log ind

Casper Nielsen klar for OB

Nyt fra OB |18. januar 2017 |

OB har skrevet kontrakt med Casper Nielsen, der er hentet i Esbjerg fB. Den 22-årige midtbanespiller skifter til OB på en aftale, der gælder frem til 30. Juni 2020.

Casper Nielsen har gjort sig bemærket i Alka Superliga som en spændende, teknisk dygtig og skudstærk midtbanemand, der desuden var en markant skikkelse på det danske OL-landshold i sommeren 2016 og på diverse øvrige danske ungdomslandshold.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at nå til enighed med Esbjerg og med Casper Nielsen om en overgang. Casper er en spiller, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed allerede, og samtidig er han en spiller, der har tiden foran sig. Hans talent og spillestil passer godt med den måde, vi gerne vil spille på, og jeg ser ham som en spændende tilgang, der både nu og på sigt kan blive en stor gevinst for OB, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen er ligeledes glad for tilgangen af den 22-årige vestjyde.

- Casper Nielsen er et stort talent, som vi glæder os til at være med til at videreudvikle. Han er klog og teknisk dygtig på banen, og selvom han er ung, så har han allerede en del erfaring fra Alka Superliga. Han er en løbestærk allround-spiller, der helt sikkert vil presse hårdt på for en startplads hos os, siger Kent Nielsen.

For spilleren selv er der store forventninger til skiftet til OB.

- Først og fremmest så glæder jeg mig helt vildt. Da kontakten opstod lød det interessant, og efter en snak med Kent Nielsen havde jeg en rigtig god mavefornemmelse. Måden OB vil spille fodbold på kan jeg godt lide, og jeg er sikker på, at det bliver endnu bedre, selvom der allerede er store fremskridt. Spillet har været til meget mere end den plads, OB ligger på, og derfor gælder det om at brænde sig fuldstændig ud i her eneste kamp, så er jeg også sikker på, at det nok skal komme, siger Casper Nielsen.

På nuværende tidspunkt er Casper Nielsen med det danske U21-landshold i Dubai, og han træner således med i OB, når han vender tilbage fra landsholdslejren. Han kommer i OB til at spille med trøjenummer 11.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd