Log ind

Casper Nielsen: Svær kamp mod Horsens

Alka Superliga |25. juli 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

I går kunne OB sætte de første 3 point på kontoen. Det skete efter at have vundet 2-0 ude mod oprykkerne fra FC Helsingør. En af ligaens mest arbejdsomme spillere, Casper Nielsen, tilbagelagde 13,2 kilometer i kampen og kalder efterfølgende sejren for et professionelt stykke arbejde.

- Det var selvfølgelig dejligt, at vi kom på tavlen. Vi kom efter de tre point, og jeg synes alt i alt, at vi gjorde et professionelt stykke arbejde og havde fin kontrol over kampen. Vi vinder 2-0, og man kan vel ikke rigtigt sætte en finger på det.

Allerede på lørdag går det løs igen, når OB tager imod Alka Superligaens aktuelle førerhold fra AC Horsens. Den Gule Fare er startet forrygende i efterårets to første kampe og Casper Nielsen er naturligvis meget opmærksom på, at der venter en helt anden opgave, end den mod Helsingør.

- Horsens har lagt utroligt godt ud, og vi ved selvfølgelig godt, hvordan de plejer at spille. Det kan være et rigtigt svært hold at spille imod, fordi de kommer med en masse fysik og spiller meget på dødbolde og den højde, som de har.

Selvom Horsens har lagt stærkt fra land er Casper Nielsen dog overbevidst om, at OB har alle muligheder for at hente point i lørdagskampen, så længe at de fortsætter takterne fra den seneste kamp.

- Vi ved, at det bliver en svær kamp, men vi skal ud og spille vores eget spil og hvis vi gør det er jeg sikker på, at det er nok til at få point. Vi skal selvfølgelig ud og forberede os på deres dødbolde og tune os ind på dem, men det handler også om, at vi skal tro på os selv og vores egne evner. Det tror jeg bliver rigtigt vigtigt.

Striberne har hentet point i otte ud af de sidste ti hjemmekampe mod AC Horsens. En statistik, der forhåbentlig fortsætter på lørdag. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 på EWII Park. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd