Log ind

Club OB Junior fandag 27. marts

Club OB Junior |6. marts 2018 |

EWII Park har i løbet af sæsonen dannet rammerne for en masse spændende fodboldkampe imellem OB og alle de andre hold i Alka Superligaen, hvor du sammen med de andre Club OB Junior medlemmer har været en hel fantastisk opbakning.

Derfor vil vi selvfølgelig gerne, traditionen tro, forkæle jer med vores årlige Club OB Junior fandag, som kæmpe stor tak for opbakningen indtil nu - en dag fyldt med hygge, sjov og ikke mindst fodbold, hvor du er i fokus!

Så hvis du allerede glæder dig til påskeferien, så er der nu endnu mere at se frem til, når vi tirsdag den 27. marts inviterer til Club OB Junior fandag i Ådalen – OB's træningsanlæg.

Program for Club OB Junior fandag
Fandagen begynder kl. 11 og slutter kl. 13.
I dette tidsrum kan I først se frem til at se OB's 1. holds trup træne og få et super cool indblik i hvad en Superligatræning består af.
Derefter går vi indenfor i fodboldhallen, hvor i kan glæde jer til en masse forskellige aktiviteter desuden vil der være en konkurrence med seje OB-præmier på højkant.
Senere vil truppen på skift være til stede og her vil vi afholde en hyggelig fodboldturnering, hvor mor og far også er meget velkomne til at deltage. Samtidig vil spillerne vise jer rundt i Ådalen og I får selvfølgelig lov til at tage alle de billeder, I har lyst til med jeres yndlingsspiller og sågar Victor, for han vil selvfølgelig også være der og hygge med jer.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig Club OB Junior fandagen senest torsdag den 22. marts via dette link:
https://ob.nemtilmeld.dk/14/

Det er muligt at tilmelde maks. 4 personer pr. medlem. Husk medlemskort som adgangskort til arrangementet.

Vi glæder os til at se jer!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

EmediateAd