Log ind

Club OB Junior: Kampoptakt OB - LBK

Club OB Junior |27. februar 2018 |

Vil du høre en fantastisk nyhed? I morgen onsdag den 28. februar er der igen Alka Superliga fodbold på EWII Park.

Opgøret, som fløjtes i gang kl. 18.00, står mellem OB og Lyngby Boldklub og der er dømt spænding fra første minut, for tre point er et absolut must i den tætte kamp om en top 6 placering.

Og ja vi ved godt, at det bliver pivhamrende koldt og ikke er for tøsedrenge og piger at se fodbold fra lægterne. Det er også en hverdagskamp, som betyder, at du skal i skole, børnehave etc. dagen efter, men men men... Vi ved også, hvor sejt det bliver at fortælle alle dine kammerater, at du var inde og se OB tæve Lyngbydrengene fra København. Så tag OB huen og halstørklædet på og vis, hvor sej du er og trodser kulden.

Skal mor eller far overtales til at tage med? Så lok med, at de kan slippe for at lave aftensmad, for alle vores boder på EWII Park står selvfølgelig klar med varme grillpølser til dig og hele din familie.

Så kunne du tænke dig at peppe en helt almindelig onsdag op med en god omgang Superliga fodbold, så kom på EWII Park til en hyggelig aften, hvor vi skal heppe og synge vores stribede drenge til en sejr.

Vi ses!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

EmediateAd