Log ind

Club OB Junior - ny juniorklub

Club OB Junior |10. juni 2015 |

OBS! Club OB Junior 16/17 sættes til salg midt juni - nærmere info følger...

Club OB Junior er OB's juniorklub for de yngste OB-fans.

Club OB Junior er den nye klub for de yngste OB-fans. Vi har skiftet "Club Victor" ud og skabt et helt nyt univers for de unge fans. Her viser du din støtte til Odense Boldklub udadtil, men du har også mulighed for at vise den til alle hjemmekampene på TREFOR Park, hvor du altid vil have en plads.

Så hvis du er OB-fan og mellem 0-15 år, så er et Club OB Junior medlemskab det helt rigtige for dig.

Et medlemskab i Club OB Junior er gældende i Alka Superliga sæsonen. Det betyder, at et medlemskab i sæsonen 2015/2016 løber fra fra 1. juli 2015 – 30. juni 2016.

Når du er medlem af Club OB Junior får du en masse fede fordele. Se selv:

Bliv medlem af Club OB Junior her!

Adgang til alle OB-hjemmekampe i Alka Superliga
Med medlemskortet får du adgang til alle OB's hjemmekampe inkl. A-kampe på TREFOR Park. Du har derfor altid mulighed for at komme på stadion og heppe på de stribede. Medlemskortet er gældende til Nordea Tribunen.

Bonusordning
Hver gang du har været til en kamp optjener du stjerner i vores bonusordning. Stjernerne udløser løbende bonusser bl.a. kan du tjene stjerner til at få en kammerat med på stadion eller deltage i konkurrencer om flotte præmier.

Nyhedsbrev
Du modtager et nyhedsbrev før hver hjemmekamp. I nyhedsbrevet er der en personlig hilsen og information om den kommende kamp. Men du får også eksklusiv og 'insider' viden om en udvalgt spiller.

Fødselsdagsgave
Hvert år på din fødselsdag får du en personlig hilsen og en fødselsdagsgave fra OB.

Intet billetgebyr på print-selv billetter
Du slipper for at betale gebyr på dine print-selv billetter.

10% i online Fanshoppen
Som Club OB junior-medlem får du altid 10% i vores online Fanshop. Det gør det lidt lettere at spare sammen til endnu en OB-trøje.

Fandag
Hvert år er der en fandag for Club OB junior-medlemmerne. Her får du mulighed for at komme tættere på spillerne – og måske endda spille fodbold med dem.

Og prisen....? For kun 99 kr. kan alt dette blive dit! Tilmeld dig her på OB.dk nu!

Bliv medlem af Club OB Junior her!


Skrevet af Susie Bebe Nielsen

EmediateAd