Log ind

Comeback sikrede U19 point i Aalborg

Nyt fra U19 |11. december 2017 |

U19-Ligaen
Lørdag 9. december 12:45, Aalborg
AaB – OB 2-2 (2-1)
4. min. 1-0 Milad Samim
20. min. 1-1 Mathias Jørgensen
34. min. 2-1 Wessam Abou Ali
69. min. 2-2 Mathias Jørgensen

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Nicolai Skøtt, Anton Pedersen, Jacob Mikkelsen, Anders Jørgensen – Lucas Møller Jensen (67. min. Julius Fechtenburg), Mads Frøkjær (80. min. Kasper Skræp), Jonathan Harboe, Anders Klynge (53. min. Peter Clement) – Julius Eskesen – Mathias Jørgensen
Bænken: Peter Clement, Julius Fechtenburg, Kasper Skræp

Kampens forløb:
OB’erne kunne næsten ikke have fået en bedre start på kampen, end de fik i Aalborg lørdag eftermiddag. Allerede efter to minutters spil udfordrede Julius Eskesen AaB-defensiven, og inde i straffesparksfeltet blev Eskesen så nedlagt af AaB-forsvaret.

Det lignede en tidlig føring til striberne, men Eskesens forsøg fra 11-meterpletten gik forbi målet, og så var stillingen fortsat 0-0. Bare et minut efter det misbrugte straffespark, var det i stedet AaB, der havde bragt sig foran med 1-0 efter et godt gennemspillet mål.

Målet gjorde ikke det store ved den optimistiske start fra striberne, og OB var det klart bedst spillende mandskab. Et kvarter efter føringsmålet fik OB da også fuldt fortjent udlignet AaB’s føring. Julius Eskesen finder Mathias Jørgensen, og han sparker flot bolden over i det lange hjørne udenfor målmandens rækkevidde.

De næste 10 minutter bød på flere store chancer til OB, der burde have bragt sig i front med 2-1. Både Mathias Jørgensen og Julius Eskesen misbrugte gode muligheder, og så skete der det, som der så ofte sker, når man ikke selv udnytter sine chancer. Således var det AaB, der efter 34 minutters spil kom foran med 2-1 på et mål der opstod lidt ud af ingenting.

Så selvom OB spillemæssigt havde gjort præcis som ønsket, så var det hjemmeholdet fra Aalborg, der var foran med 2-1 ved pausen. Det gode spil gjorde dog OB-drengene fortrøstningsfulde inden de sidste 45 minutters spil.

Ligesom i første halvleg trykkede OB godt på, og i flere perioder blev AaB presset så langt tilbage, at de stod med 10 mand på den sidste fjerdedel af banen, hvor de bare forsvarede deres mål. De kunne dog ikke holde OB fra chancer, og efter 69 minutters spil var Mathias Jørgensen endnu engang på pletten. Et fladt indlæg fra Nicolai Skøtt til Mathias Jørgensen ved bagstolpen resulterede i en udligning – det var i øvrigt Mathias Jørgensens 10. sæsonscoring for OB’s U19-drenge.

OB fortsatte med at presse på, og der var flere gange muligheder for at komme i front med 3-2. Efter 82 minutters spil blev det så en tand nemmere, da en AaB-spiller modtog sin anden advarsel i kampen for at filme. Desværre fik OB ikke sat trykket mod AaB ordentligt sammen, så overtallet kunne udnyttes til endnu en scoring. Dermed endte det 2-2 i Aalborg efter en flot præstation fra de unge OB-drenge.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er særdeles tilfredse ud fra præstationen og resultatet. Vi er ærgerlige over, at vi missede så mange muligheder i første halvleg, for vi spillede virkelig en god gang fodbold. Når vi er nede to gange i første halvleg, så må vi omvendt også være tilfredse med, at vi henter point med hjem fra Aalborg. Da vi mødte dem tidligere på sæsonen var det os, der var foran to gange, men endte med at tabe 3-2 på et mål i overtiden. Og jeg tror også, at hvis denne kamp var spillet i de første tre-fire runder af sæsonen, så havde vi tabt den, men vi har mere tur i den for tiden.

I de seks sidste runder har vi hentet 13 point, og vi er fornuftigt med i subtoppen i en meget tæt U19-Liga, så det er overordnet set rigtig fint.

Næste kamp:
3. marts klokken 13:00 OB – Esbjerg fB, Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd