Log ind

Dårlig U19-præstation førte til klart nederlag

Nyt fra U19 |16. april 2018 |

U19 Ligaen
Lørdag 14. april kl. 13.00, KB´s anlæg
FC København – OB 4-1 (1-0)
11 min. 1-0 FCK
48 min. 2-0 FCK
54 min. 3-0 FCK
58 min. 3-1 Mads Frøkjær
87 min. 4-1 FCK

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen (20. min. Peter Clement) – Nicolaj Skøtt , Anton Pedersen, Jacob Gøj Mikkelsen, Oliver Skolnik, Jonathan Kjær – Laurits Lillemose (60. min. Julius Fechtenburg), Mads Frøkjær, Anders Klynge (68. min. Mathias Bonde) – Mathias Jørgensen, Elias Lamnaouar

Kampens forløb:
FCK kommer bedst ud til opgøret og fik trykket OB tilbage på banen fra start af. Efter 10 minutters spil fik de deres første scoring, da de kom foran efter et hjørnespark. Ti minutter senere blev Oliver Christensen skadet, i en situation hvor han stødte sammen med en FCK spiller. Desværre var sammenstødet så alvorligt, at Oliver måtte lade sig udskifter, og OB i stedet måtte sende en markspiller på kassen i de 70 resterende minutter, hvilket i den grad ikke gjorde det nemmere for OB-spillerne.

OB’erne kom dog fornuftigt tilbage i kampen inden pausen, men i den gode periode fik striberne ikke scoret. Anden halvleg blev aldrig god set med stribede briller. FCK fik score til både 2-0, og 3-0 indenfor de første 10 minutter, og kampen var reelt afgjort.

Mads Frøkjær-Jensen fik bragt en smule spænding ind i opgøret med en reducering, men det blev ikke til mere end det – og i stedet lukkede og slukkede FCK opgøret med en scoring til 4-1 efter 87 minutters spil. Et helt retfærdigt nederlag i en kamp, hvor OB aldrig fik styr på spillet, som blev fore direkte og usammenhængende for OB’erne.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Jeg er skuffet over vores præstation kampen igennem. Vi fik aldrig sat vores eget spil godt nok op. Der var for mange spillere der på dagen spillede langt under niveau.

Næste kamp:
21. april kl. 13:00 OB – AGF, Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd