Log ind

David Löfquist skifter til OB

Nyt fra OB |31. januar 2013 |
(Foto: Andreas Bøttger)

Odense Boldklub har i dag forstærket truppen med 26-årige David Löfquist, der er lejet i italienske Parma for hele 2013. Desuden er der forhandlet en ensidig købsoption på, som OB kan gøre brug af.

David Löfquist kan gøre sig på alle de offensive pladser, og han fik sit gennembrud i Sverige hos Mjällby AIF, som han repræsenterede fra 2007 til 2011. Her spillede han 131 ligakampe og scorede 21 mål.

På baggrund af sine præstationer blev David Löfquist solgt til Parma i december 2011, hvorfra han har været udlejet til Gubbio i serie B og Malmö i Allsvenskan.

En hurtig og stærk spiller
Nu venter Odense og den danske Superliga på David Löfquist, og det ser OB’s cheftræner, Troels Bech, frem til.

- Vi har ledt efter en spiller med god fart i fødderne, og det får vi med David Löfquist. Han er hurtig, gennembrudshidsig og stærk i afslutningerne, og han har kvaliteterne til at konkurrere om alle fire offensive positioner. Endelig har han fysikken til at gøre sig gældende i duellerne, siger Troels Bech.

Med sine 189 cm og 88 kilo er David Löfquist da også afgjort en spiller, der kan bringe sin fysik i spil, hvis hurtigheden ikke gør det alene. Selv glæder den svenske spiller sig til en ny begyndelse i Ådalen.

- Jeg er rigtig glad for at komme til OB. Det er en af de største klubber i Norden, og jeg håber, at jeg hurtigt kan begynde at hjælpe holdet til en god placering. Vi ligger allerede godt i tabellen med en kamp i baghånden, så det kan vi forhåbentlig udnytte, siger David Löfquist.

David Löfquist får trøje nummer 18, og han træner første gang med OB torsdag formiddag.

Fakta
David Löfquist
Født: 6. august 1986
Højde: 189 cm
Tidl. klubber: Mjällby AIF, Parma, Gubbio, Malmø


Skrevet af Morten Skov

EmediateAd