Sammen for klubben.
For byen. For altid

De Største Striber: Chris Sørensen

De Største Striber |2011 |

Chris Sørensen kom til OB fra Vejle i 2004, og debuterede i marts samme år, da han blev skiftet ind i en 4-0-sejr hjemme over FC Midtjylland. I OB markerede han sig hurtigt som en profil og fast mand, og i 2006 fik Sørensen æren af at blive valgt til Årets Hold i Danmark – bl.a. sammen med en nuværende OB’er, Jesper Christiansen.

Sørensens personlige succes gentog sig året efter, hvor han igen blev valgt til Årets Hold i Danmark, vandt pokalturneringen med OB efter sejr over FCK i Parken og fik debut på A-landsholdet.

Med Ulrik Laursens og Esben Hansens afgange overtog Sørensen anførerbindet i OB. og førte striberne til sølvmedaljerne hele tre år i træk, inden han i vinterpausen 2011/2012 skiftede til hjembyen Randers. Men den flotte præstation med tre gange sølv i træk - en præstation, som ingen andre provinshold har kunnet klare i Superligaen - står tilbage.

Sørensens mange kampe for OB gav sig naturligt til kende med en ro og rutine som anfører. Desuden havde (og har!) Sørensen et fint spark, som flere gange har ført forsvarsspileren frem på topscorerlisterne i OB.


Skrevet af Morten Oestermann