Log ind

- Det bliver utroligt stort

Champions League |26. juli 2011 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Onsdag aften klokken 20 tager OB imod Panathinaikos i tredje runde af Champions League-kvalifikationen. Og det er en stor kamp, der er i vente for OB og klubbens fans.

- Det første jeg tænker er, at det er utroligt stort at være med i. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med det. Det er den største klubturnering i verden, så det er fedt at være med, og det er noget, vi alle sammen ser frem til, siger Rasmus Falk og fortsætter:

- Man kender lidt til dem, og vi så dem mod FCK sidste år. Og så har vi fået gode informationer om, hvordan deres hold er. Det tænker vi over, og så må vi se, hvordan det hele falder ud.

Godt forberedt
I de to første turneringskampe efter sommerferien har OB vundet en enkelt og spillet uafgjort mod FCK. Og Falk mener, at truppen er klar på den store opgave, der venter onsdag aften.

- Jeg synes, at vi viser i begge kampe, at vi er klar, og at vi er godt forberedt. Vi står stærkere nu, end vi gjorde sidste år, og det håber jeg også, at vi kommer til at vise mod Panathinaikos, lyder det fra den unge angriber, der også er godt tilfreds med sine egne indsatser.

- Jeg synes egentlig, at jeg kan være godt tilfreds med de første kampe. Jeg ved godt, at jeg er angriber og skal score mål, men jeg er ligeså meget holdspiller og med til at skabe plads for de andre og arbejde for holdet. Jeg er måske ligeså meget en oplægger som målscorer, selvom jeg selvfølgelig gerne vil frem til afslutninger og være med til at afgøre kampe.

Fantastiske fans
I optakten til onsdagens kamp har OB-spillerne for alvor mærket, at det er noget særligt at spille med om billetterne til Champions League. Tirsdag bød på masser af interviews og presseaktiviteter, mens mandagen bød på en stor gruppe fans, der skabte en helt særlig stemning i Ådalen.

- Det var fantastisk i går. Det var en dejlig overraskelse at komme ud og træne foran så mange fans, der støttede os. Det er vi enormt glade for, og det er da med til at gøre, at vi kan mærke, at vi står overfor en stor kamp. Det er dejligt, og selvfølgelig håber vi på en rigtig god opbakning til kampen også. Det betyder rigtig meget at mærke, at man har en masse fans i ryggen. Det giver en ekstra motivation, og det er som at have en 12. mand på banen, siger Rasmus Falk, der ikke er så meget i tvivl om, hvordan han tror onsdagskampen ender:

- Vi vinder 2-0, slutter han.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd