Log ind

- Det er et vemodigt farvel

Alka Superliga |16. juni 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

I sommeren 2015 kom Oliver Lund til OB fra den tidligere superligaklub, FC Vestsjælland. Nu er OB fortid for Oliver Lund, og selvom han ikke længere skal trække den stribede trøje over hovedet, så ser Oliver Lund tilbage på to rigtig gode år i OB.

- Jeg vil huske tilbage på to lærerige og gode år i Odense. Jeg synes, den udvikling, klubben har taget, har været helt fænomenal. Resultaterne har været mere svingende, end vi spillere og fans havde forventet, ønsket og håbet. Det har været en utrolig spændende rejse at være med til. Jeg har været en del af en trup, der har været helt fantastisk og en klub med en organisation, hvor der er nogle helt fantastiske mennesker. Hver dag er jeg blevet mødt med smil og glæde fra alle mennesker i klubben, så jeg har virkelig ikke kunnet ønske mig mere. Fansene har været gode og rare ved mig, så på den måde er det et meget vemodigt farvel, og jeg vil uden tvivl huske tilbage på min OB-tid som en rigtig god tid, siger Oliver Lund.

Når Oliver Land kigger i spejlet på og ser tilbage på de to år, der er gået, så er der tre ting, han husker særligt tydeligt.

- Sidste sæsons sejr i Brøndby på 2-1, hvor Festersen laver begge kasser, det var bestemt et højdepunkt holdpræstationsmæssigt, og det var en stor ting for os i truppen. Jeg vil også huske vores 2017. Det har været rigtig stærkt spilmæssigt, hvor vi har set nogle helt bestemte mønstre. Personligt vil jeg især huske min assist til AK (Anders K. Jacobsen, Red.) i vores 1-0 sejr over FCK. Det er helt klart et af de fedeste øjeblikke i min OB-karriere, og det vil jeg uden tvivl huske tilbage på med et stort smil på læben.

Udover de ovennævnte ting, så vil Oliver Lund særligt huske tilbage på det sammenhold der har været både i og udenfor truppen.

- Hvis jeg skal smide et enkelt ord på min OB-tid, så vil sammenhold nok opsummere det bedst for mig. I de perioder, der har været særligt hårde – der har folk virkelig rykket tættere sammen. Især i denne sæson har spillertruppen, organisationen omkring truppen og fansene rykket vildt tæt sammen. Forholdet til fansene er blevet bedre, og det har givet truppen et stort boost, som man også har kunnet se her i foråret. Det håber jeg, klubbens fans tager med sig. Odense er en speciel by, OB er en speciel klub og klubben har nogle specielle fans, og det betyder vildt meget for hele spillertruppen og klubben, at OB har dem i ryggen, fortæller Oliver Lund om de fans, han må sige farvel til.

- Alle omkring klubben har gjort, at jeg og min familie har følt os hjemme, så det har været rigtig behageligt. Jeg vil klart huske tilbage på både byen og klubben som en positiv oplevelse. Jeg har kun mødt søde og rare mennesker i byen og fået pæne tilkendegivelser fra rigtig mange, og det er uden undtagelser. Så jeg tager uden tvivl et positivt helhedsindtryk med mig fra klubben, når jeg forlader den.

I de to år i OB-trøjen spillede Oliver Lund 48 kampe.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd