Log ind

- Det er vores fort

Alka Superliga |19. maj 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Lørdag skal OB op imod Randers FC i Alka Superligaens Europa Playoff. Det gælder to opgør, hvor vinderen går videre til en finale mod nummer fire fra mesterskabsslutspillet. Første opgør spilles i Odense lørdag klokken 16, og at den spilles i Odense – det vurderer Jacob Barrett bliver vigtigt for kampens udfald.

- Det kommer til at betyde alverden for os, at vi er på hjemmebane. Det er vores fort, og det er der, vores fans er. Igen vil jeg gerne lige nævne vores fans – kæmpe cadeau til dem! Både ude og hjemme, hvor de dominerer lydbilledet i næsten alle kampe. Den stemning og opbakning de giver os lige meget hvad, den er helt fantastisk!  Det giver os mere energi, at vi kan høre, de er lige bag os. I perioder kan kampene tippe over til modstanderen, især der er det vigtigt, at fansene er bag os og støtter os, siger Falkesgaard.

Det bliver kamp nummer fem og seks for OB mod Randers i denne sæson, så Jacob Barrett og resten af OB-drengene er ikke i tvivl om, hvad Randers kommer med.

- De kommer med en masse fysik, og de har nogle dygtige boldspillere. Kasper Fisker kan sit kram, og Marvin Pourie har sparket rigtig meget ind, så ham skal vi passe på. De er et stærkt kollektiv, og de står godt sammen, så de kan spille kompakt, siger Jacob Barrett, der ønsker at se et helt andet OB-hold, end det der spillede i Silkeborg i midtugen.

- Vi skal uden tvivl spille bedre end i sidste kamp. Vi var der ikke helt i Silkeborg, inklusiv mig selv, så vi skal skrue niveauet op og vise at den defensiv der har været der i det sidste lange tid stadig er der – den skal virkelig være der i morgen.

Med to kampe mod samme modstander, hvor det er den samlede vinder, der går videre – så er det nødvendigt med et godt udgangspunkt, og det er Jacob Barrett ikke i tvivl om, hvad er.

- Et godt resultat vil være 3-0, ligesom vi slog dem med første gang vi mødte dem i dette år.

Kampen mellem OB og Randers spilles lørdag på EWII Park klokken 16:00.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd