Log ind

- Det var en hård kamp

Alka Superliga |20. april 2017 |
OB vs. Randers FC (1-0) (Foto: Anja Ankerstjerne)

12.745 meter tilbagelagde Casper Nielsen for OB, da striberne sled sig til tre point tirsdag aften på EWII Park mod Randers. Det gav også ømme stænger og en krampe hos Casper Nielsen, og han synes da også, det var hårdt.

- Det var en hård kamp, men de tre point gør det selvfølgelig en del rarere dagene efter. Der er super god stemning i hele truppen, så det var det hele værd – og alt i alt er det super dejligt, at vi fik de tre point. Jeg kunne godt mærke det i benene dagen derpå. Det var 60 hårde minutter, men der var god opbakning, og det gjorde det nemmere, at vi kunne mærke, de stod lige bag vores ryg, fortæller OBs midtbaneslider.

At det især var 60 hårde minutter skyldtes udvisningen af Frederik Tingager efter en halv times spil, og det gjorde den resterende del af kampen noget anderledes for OBerne.

- Det er jo mærkeligt at spille 10 mod 11. Vi skulle passe på, at vi ikke blev frustrerede over det, når kombinationerne ikke sad i skabet, og det er jo en helt ny situation. Vi har ikke prøvet det før, men man må stille sig tilfreds med, at det er en anden kamp, og må finde noget andet frem. Jeg synes, vi har spillet rigtig godt med bolden i de andre kampe. Mod Randers fandt vi noget andet frem, og det er et godt tegn for os, at vi også viser vi kan fighte os til point.

Søndag skal OBerne igen i kamp, når de gæster BioNutria Park i Randers, og Casper Nielsen tror på, at tirsdagens kamp giver OBerne et mentalt forspring inden kampen.

- Vi kommer jo stærkest ud af det. Vi vandt tirsdag, så vi har masser af selvtillid. Randers føler sig måske presset, og vi skal bare udover stepperne fra første fløjt, som vi har gjort hidtil, og så må vi gå efter en sejr, der vil sende os til tops i puljen.

Hvis du vil se OB forsøge at spille sig op på puljens førsteplads – så er det god grund til det! Vi håber nemlig at se en masse striber støtte drengene, derfor giver vi gratis adgang til udebaneafsnittet i Randers.

Vi giver billetten – I giver opbakningen.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd