Log ind

Djiby Fall solgt til Lokomotiv Moskva

Nyt fra OB |12. marts 2009 |
OB har solgt angriberen Baye Djiby Fall til den russiske klub Lokomotiv Moskva. Dermed får den senegalesiske angriber opfyldt drømmen om et skifte til en klub i en af de store europæiske ligaer. Klubskiftet træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Rygterne om et muligt klubskifte har været mange i forbindelse med vinterens transfervindue, der i de fleste lande lukkede 31. januar. Interessen for Djiby Fall har været stor, og den er ikke blevet mindre efter angriberens to scoringer i forårssæsonens to første kampe. Blandt de interesserede har været den store russiske traditionsklub Lokomotiv Moskva, og da transfervinduet i Rusland først lukker den 12. marts, har den russiske klub haft mulighed for at følge angriberens indledning på forårssæsonen i Danmark.

OB’s direktør Kim Brink er tilfreds med handlen, men ærgrer sig naturligvis over tabet af holdets topscorer.

- Der er først og fremmest tale om en god aftale for Odense Boldklub. Det har hele tiden været vores holdning, at vi ikke ville sælge med mindre, at det rigtige tilbud kom. Så vi har været klar over, at det kunne være et spørgsmål om tid, siger Kim Brink og fortsætter:

- Det er klart, at tidspunktet ikke er optimalt, fordi transfervinduet i Danmark er lukket, og vi derfor ikke kan hente en ny spiller på nuværende tidspunkt. Vi har dog fortsat en stærk trup, som vi senest supplerede med Demba-Nyrén i vinterpausen, og derudover har vi flere andre kompetente angribere.

Djiby Fall har scoret 22 mål i de 38 kampe, han har spillet, siden han kom til OB i vinteren 07/08.

Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd