Log ind

Djiby og Srdjan atter på pletten

Nyt fra truppen |30. januar 2008 |

Med et mål i hver sin halvleg sikrede de to angribere onsdag aften OB en fortjent 2-1 sejr over et godt kæmpende og spillende FC Fyn mandskab.

Lars Olsen måtte som bekendt undvære en stor gruppe spillere til dagens kamp. Det gav følgende lidt alternative opstilling;

Christian Kier
Peter Nymann - Jan Tore Ophaug - Papa Diop - Søren Jensen
Cristian Bolaños - Esben Hansen - Oliveira Bechara - Jonas Borring
Djiby Fall – Anders K Jacobsen

Målmandsposten var skades- og sygdomsramt i kraft af sygdom hos Arek Onyszko og en fodskade hos Anders Lindegaard.Om det var den uvante opstilling eller en stærk FC Fyn åbning, der gav de rød-blå den bedste start er svært at vurdere. Men et faktum er dog at skudstatistikken efter det første kvarter var klart i FC Fyns favør. Indenfor få minutter testede 2.divisionsholdet den unge målmand, som en enkelt gang måtte hive en flot redning op af posen for at forhindre en FC Fyn scoring.

OB satte sig dog langsomt på spillet, og Jan Toe Ophaug og Papa Diop i midterforsvaret gjorde det rigtig godt. Den unge senegaleser leverede et rigtig solidt indtryk over 90 minutter, og pladsen som central forsvarsspiller, så umiddelbart ud til at passe ham bedre på førsteholdsniveau end midtbanepladsen gør.OB bragte sig foran i en facet af spillet hvor klasseforskellen også burde komme til udtryk. Med sin hurtige opfattelse og særdeles hurtige fødder fik Bolaños prikket bolden forbi en glidende FC Fyn spiller på egen banehalvdel. Turboen blev slået til og Costa Ricaneren satte flot Djiby Fall i scene, der resolut sparkede bolden forbi målmanden der var kommet på mellemhånd.

Det satte gang i den stribede flok af spillere. Blot få minutter senere fik Djiby Fall en meget identisk mulighed for at sparke bolden henover en noget flakkende keeper i situationen. Men hans lob mislykkedes og gik et par meter forbi målet.

Pausen blev brugt til at skifte Srdjan Radonjic, Morten Bisgaard og Matti Lund ind i stedet for Anders K Jakobsen, Bolaños og Bechara. De tre indhoppere leverede alle et stærkt indtryk. Især unge Matti Lund leverede en super halvleg, som viste at de lovende takter fra træningstimerne i Næsby i år, også bliver overført til kamp. Det var dog en anden af de tre der leverede den mest afgørende indsats, da Srdjan kom fint fri til et flot Jonas Borring indlæg, og sikkert headede bolden i mål til en sikker 2-0 føring.

Herfra gik kampen lidt i stå, og begge hold havde små tilløb til hele og halve chancer. Med ca. 20 minutter igen lignede FC Fyn et hold, der ville bukke under for OB’s pres og tempo. I et par situationer spillede OB’erne bolden ugeneret rundt på modstanderens halvdel i længerevarende perioder. Det blev bare aldrig helt farligt i feltet og Lars Olsen valgte at skifte ydereligere tre spillere i denne fase. Esben Hansen, Jonas Borring og Djiby Fall gik ud og tilbage på banen kom de tre tidligere udskiftede Bechara, Bolaños og Anders K Jakobsen.

FC Fyn spillerne havde dog sparet op til en fin slutspurt. Varslet til denne kom med et kvarter igen, da Mads Overgaard sparkede bolden på stolpen via en fin helstrakt redning fra Christian Kier.

Med ti minutter tilbage af kampen bragte Mlungisi Mchunu fornyet spænding ind i kampen, da han flot headede bolden i nettet på et indlæg der fangede OB’s defensiv ude af position.
Det blev ikke til flere mål, selvom Srdjan ellers havde en stor chance i kampens døende minutter. Det var alt i alt en rigtig god træningskamp, der gav begge hold en masse kilometre i benene, inden de begge drager på træningsophold under varmere forhold end tilfældet var onsdag aften i Tommerup st. Skrevet af Peter Ove Brix

EmediateAd