Log ind

Dusan Djuric ude med fodskade

Nyt fra OB |26. marts 2014 |
(Foto: Morten Wamsler)

OB's svenske midtbanespiller Dusan Djuric er ude i de kommende 6-8 uger på grund af et brud i foden. Under mandagens træning landede han forkert på sin venstre fod og hørte et knæk i foden. Han blev derfor sendt til røntgen tirsdag, og resultatet af scanningen har vist, at han desværre har brækket den femte mellemfodsknogle.

- Det er rigtig ærgerligt, for jeg følte faktisk, at jeg var på vej ind omkring holdet, og at jeg endelig var kommet i form. Men det er den slags, der sker i fodbold, og man kommer bedst igennem det ved at tænke positivt, selvom det er tungt, siger Dusan Djuric.

Hvis alt går optimalt, så kan han genoptage træningen inden sommerferien, men det er ikke realistisk, at han når at komme i kampform.

- Han får en skinne på, som han skal gå med i de næste tre-fire uger. Der bliver taget et ekstra røntgenbillede efter 14 dage, så vi er sikre på, at det går den rigtige vej, og ud fra det fastlægger vi det fremadrettede genoptræningsforløb. Men der vil formentlig gå 6-8 uger, før han er tilbage på træningsbanen, siger fysioterapeut Martin Uhd.

Dusan Djuric er i OB på en lejeaftale fra franske Valenciennes.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd