Log ind

Emil Ousager erstatter Jesper Christiansen

Nyt fra OB |29. juli 2014 |

OB henter Emil Ousager tilbage til OB og Odense. Han udfylder den plads, der er blevet ledig, da OB samtidig er blevet enig med Jesper Christiansen om en ophævelse af kontrakten.

27-årige Emil Ousager har underskrevet en 1-årig kontrakt. Han kommer på en fri transfer fra AGF, hvor hans kontrakt udløb denne sommer.

Siden Ousager udviklede sit målmandstalent på OB's ungdomshold, har han været forbi Randers FC og AGF - og i den mellemliggende periode havde han to år som reservemålmand i OB.

- Emil er en dygtig målmand, som efterhånden nærmer sig den alder, hvor de fleste målmænd er på toppen af deres karriere. Med Mads Toppel og Emil Ousager har vi to keepere, der begge har Superliganiveau, og som begge er klar til med tålmodighed og hårdt arbejde at kæmpe for pladsen i målet. Derudover har vi Casper Radza, der hele tiden udvikler sig rigtig godt, og som har potentialet og talentet til at blive førstemålmand med tiden, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Jesper Christiansen forlader OB efter at have været en del af truppen siden 2012. Her har målmanden kæmpet med Mads Toppel om pladsen som førstemålmand, og de har skiftedes til at være den foretrukne. I den seneste periode, efter at Jesper Christiansen blev helt klar efter et par drilske skader, har han dog måttet tage til takke med en plads på bænken.

- Det er klart, at det ikke er tilfredsstillende for en spiller med Jespers ambitioner at sidde på bænken. Jeg har været tilfreds med den professionalisme, Jesper har vist, og han har med sin engagement og træningsindsats været et godt forbillede for de unge spillere i truppen. Det kommer vi til at savne, men vi har naturligvis også forståelse for, at han gerne vil søge andre steder hen for at få spilletid, siger Jesper Hansen.

Jesper Christiansen har spillet 46 kampe for OB - heraf en håndfuld kampe tidligt i karrieren, hvor han også var i OB.

Emil Ousager har trænet med truppen i et par dage. Han kommer til at spille med trøje nummer 1 og er fra tidligere noteret for tre kampe på OB's førstehold.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd