Log ind

Engstrøm: Vi er blevet et bedre hold

Nyt fra U19 |2. marts 2018 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Mens U17-drengene begyndte forårssæsonen i sidste weekend, så måtte U19 vente yderligere en uge. Men nu er ventetiden forbi, og lørdag klokken 13:00 tager Kim Engstrøms tropper imod Esbjerg fB i Ådalen.

- Vi har haft en rigtig fin opstart, og vi har fået alle vores spillere godt igennem opstarten. Jeg synes, vi ser meget skarpere ud på den fysiske del, så det er glædeligt. Vi har kun Julius Fechtenburg ude med en skade, så der er stor konkurrence om pladserne i truppen. Mange spillere har budt sig godt til i vores træningskampe, så truppen er stærkere nu, end den var i efteråret. Til lørdagens kamp må vi undvære Mathias Bonde og Mads Frøkjær, som begge har karantæne – og det gør selvfølgelig noget, men vi har vidst det i cirka tre måneder, så vi har haft god tid til at finde frem til den opstilling, der skal tage tre point mod Esbjerg, fortæller Kim Engstrøm.

OB og Esbjerg er begge en del af det tætte midterfelt i U19-Ligaen, og det første indbyrdes opgør mellem de to klubber endte med en sejr på 2-0 til Esbjerg, men den kamp kan man ikke bruge til ret meget i forhold til lørdagens opgør, vurderer OB-træneren.

- Esbjerg vandt den kamp med 2-0, og det var en kamp hvor vi sad rigtig meget på spillet, og vi dominerede på både bold og chancer. Vi havde svært ved at lave mål, og vi gav for nemme mål væk. Esbjerg lukrerede på omstillinger, og det gjorde ondt på os, men det er to helt andre hold, der skal mødes i morgen. Derfor kan vi ikke bruge den kamp til ret meget.

En af grundene til, at det bliver en anden kamp, er først og fremmest et forbedret OB-mandskab, men det skyldes også et formationsskifte hos Esbjerg, som Kim Engstrøm har bemærket.

- Esbjerg har både ændret formation og stil siden efteråret. De er eksempelvis gået over til en 3-mandsbagkæde. De går højere op i deres presspil, og derfor vil de formentlig forsøge at stresse os og tage initiativet i forhold til den del af spillet. Så vi skal sætte vores eget spil op, ligesom vi skal turde spille igennem deres pres og finde rummene på banen, som vi så skal udnytte til vores fordel. Selv er vi blevet et bedre hold, end da vi mødte dem i august måned, og vi skal vinde en kamp på hjemmebane mod Esbjerg, hvis vi skal indfri vores mål og ambitioner om at vinde medaljer i år, siger Kim Engstrøm.

Kampen mellem OB og Esbjerg i U19-Ligaen spilles i Ådalen lørdag den 3. marts klokken 13:00.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd