Log ind

Espen Ruud er årets spiller

Nyt fra OB |7. juni 2011 |

Sæsonen 2010/2011 blev en intensiv og spændende en af slagsen. Som bekendt sluttede OB med sølvmedaljer og en plads i Champions League-kvalen. Her på OB.dk har vi bedt brugerne stemme om, hvem der har været den bedste af de 30 spillere, OB har benyttet i sæsonen, og der var ingen tvivl om, hvem der vandt afstemningen.

OB’s højreback Espen Ruud fik hele 52% af stemmerne. Med 44 sæsonoptrædender og seks scoringer har Espen Ruud været mere end fast inventar på holdet, og Ruud har også spillet sig til en mere eller mindre permanent plads i den norske landsholdstrup. Mod slutningen af forårssæsonen forlængede Espen Ruud kontrakten med OB, så den nu gælder til sommeren 2014.

Nummer to på listen blev Kalilou Traoré med 16% af stemmerne, mens Hans Henrik Andreasen blev nummer tre med 10% af stemmerne. De tre nye unge stjerner i truppen indtager pladserne som nummer fire, fem og seks. Rasmus Falk fik 6% af stemmerne, Bashkim Kadrii 5% og Daniel Høegh 4% af stemmerne.

Blandt kandidaterne var der også stemmer til Anders Møller Christensen, Rurik Gislason, Thomas Helveg, Chris Sørensen, Peter Utaka og Roy Carroll i afstemningen.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd