Log ind

Espen Ruud skifter til Odd Grenland

Nyt fra OB |25. november 2014 |
(Foto: Erik Kempf)

OB's stærke højreback Espen Ruud har nu fundet den klub, hvor han fortsætter karrieren. Det bliver i Odd Grenland i hjemlandet, hvor han er blevet tilbudt en 5-årig kontrakt.

Espen Ruud havde allerede i sommer besluttet sig for, at han efter seks år i OB ønskede at prøve noget nyt. Henover sommeren lykkedes det ham dog ikke at finde den klub, der indfriede hans ønsker, og han vendte derfor tilbage til OB på en kort aftale, der løber frem til 31.12.2014.

Den dygtige nordmand har nu fået sin fremtid på plads, og det betyder, at han fra 1. januar 2015 tiltræder på en fem-årig kontrakt hos norske Odd Grenland.

- Espen er en utroligt dygtig fodboldspiller, som har bidraget med meget i OB. Vi var derfor kede af at sige farvel til ham i sommer, og vi behøvede ikke overveje ret længe, da muligheden for at fortsætte samarbejdet på en kort kontrakt henover efteråret bød sig. Vi har godt vidst, at muligheden for at beholde ham endnu længere ikke var ret god, for Espen har været fast besluttet på at skulle videre. Derfor er vi stadig kede af at miste ham, men det er ikke noget, der kommer bag på os, for der har været helt klare og rene linjer gennem hele efteråret. Espen har ydet meget for OB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Espen Ruud er noteret for 236 kampe i OB-trøjen, og han kan endnu føje to kampe til statistikken, hvis han kommer på banen i efterårets to sidste kampe mod Silkeborg og AaB.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd