Log ind

Espen Ruud tilbage til OB

Nyt fra OB |15. september 2014 |

OB har skrevet kontrakt med norske Espen Ruud frem til årsskiftet. Espen Ruud spillede i OB indtil sit kontraktudløb i sommer, men siden er det ikke lykkedes ham at finde en ny klub, der lever op til forventningerne. Derfor vender han nu tilbage til Odense.

Espen Ruud kom til OB i 2008, og den nu 30-årige højreback har de seneste år været en af de store profiler på holdet. Derfor ser OB gode muligheder i at hente den offensive back hjem til Ådalen.

- Vi glæder os over, at Espen Ruud har lyst til at tage endnu en tjans i den stribede trøje. Vi har haft stor glæde af Espen i mange år og har kunnet følge den store udvikling, som han har gennemgået. Han er en offensiv spiller, som både formår at sætte sig selv og sine medspillere rigtig flot i scene, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Også cheftræner Troels Bech byder Espen Ruud velkommen tilbage i truppen:

- Espen er en dygtig spiller og har været en af de bærende kræfter på holdet, og så kender han vores spil og det, vi står for i OB. Tilgangen af Espen vil helt bestemt være en forstærkning til vores defensiv. Vi har en ung trup, som kun vil blive endnu stærkere af tilgangen af en rutineret spiller som Espen. Han kan bidrage med sin store erfaring, som vil give holdet noget mere tyngde, siger Troels Bech.

Ved kontraktudløbet tilbød OB, at Espen kunne blive i Odense og holde formen ved lige. Espen Ruud har derfor allerede fået muligheden for at lære de nye ansigter i truppen at kende, og han ser frem til igen at trække den stribede trøje over hovedet:

- Det er jo ingen hemmelighed, at det har været en lidt vanskelig sommer for mig. Jeg havde tilbud fra andre skandinaviske klubber, men det var ikke lige det, jeg sigtede efter. Og da det ikke lykkedes, var det mest naturligt for mig at tage imod muligheden for at fortsætte i OB, hvor jeg har haft en fantastisk tid, og hvor jeg føler mig rigtig godt tilpas. Vi har lavet en aftale frem til nytår, og der skal jeg give alt, hvad jeg kan for holdet. Jeg har stadig ambitioner om at vise mig frem, og det gør jeg kun, hvis jeg har hundrede procent fokus på at levere mit bedste for holdet, siger Espen Ruud.

Espen Ruud står noteret for 187 Superligakampe for OB, hvor han har scoret 19 gange. I alt er det blevet til 227 optrædender og 21 scoringer.

Fakta:
Navn: Espen Ruud
Nummer: 24
Position: Forsvar
Nationalitet: Norge
Højde: 182 cm
Fødselsdato: 26.02.1984
Landskampe: 35


Skrevet af Maria-Teresa Faurhøj

EmediateAd