Log ind

- Fansene gør os bedre

Alka Superliga |17. februar 2017 |
(Foto: Erik Kempf)

Fredag aften spilles de første kamp i Alka Superligaens forårssæson. OB må vente er par dage endnu, inden det mandag går løs, når ligaens nummer 4 fra Randers FC kommer på besøg. OBs Jeppe Tverskov spillede inden denne sæson i et par år for netop Randers, så vi har taget en snak med ham om den kamp, der venter OB.

- Jeg forventer, at det bliver en kamp, hvor begge hold komme ud over stepperne. Det bliver den første pointgivende kamp i to-tre måneder for begge hold, og jeg er sikker på, at alle spillere brænder efter at komme på græs. Begge hold kommer til kampen for at tage derfra med tre point, så jeg forventer, at det bliver en god og seværdig kamp.

Mens OB som bekendt er placeret i den tunge ende af tabellen, så er Randers nummer 4 med ligeså mange point som nummer 3. Jeppe Tverskov mener ikke, at det er tilfældigt, at Randers er så højt placeret i ligaen.

- Det er et rigtig dygtigt hold, og det kan man også se i tabellen. De står godt i deres kæder, de har klare rammer for offensiven, hvor de er dygtige til at komme frem til de situationer, som de finder lukrative. Derudover har de en Kasper Fisker, som der er fantastisk god til at lave indlæg ind bag forsvaret, men også til at lave stikninger. De bliver aldrig fanget i defensiven, fordi de er gode, når de ikke har bolden – så de bliver svære at nedbryde, siger Jeppe Tverskov om mandagens modstander.

Det bliver uden tvivl en svær opgave for OB, men omvendt så tror Jeppe Tverskov også på en OB sejr – især efter den stærke spillemæssige opstart, striberne har haft.

- Jeg synes, vi har udviklet os meget de seneste par måneder, og vi sluttede også bedre af, end vi spillede midt i sæsonen, da vi mødte Randers senest. Derudover har vi fået et par nye spillere, der giver noget anderledes, som vi ikke havde før. Det giver os flere tangenter at spille på, og vi kan spille med udgangspunkt i et par forskellige slagplaner med vores trup.

- Vi har set fine ud i træningskampene – bortset fra vores nederlag imod HB Køge, og vi glæder os alle sammen vildt meget til at spille foran fansene. De støtter os rigtig stærkt på hjemmebanen, så er de en stor hjælp for hele truppen, så jeg tror helt sikkert på, at vi kan få tre point mandag aften, siger Jeppe Tverskov om sine egne forventninger til kampen imod Randers FC.

Kampens mellem OB og Randers spilles på EWII Park, og den fløjtes i gang klokken 19:00.

Har du endnu ikke købt din billet til kampen, så kan du købe den her.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd