Log ind

Festersen gæster podcasten

Alka Superliga |11. oktober 2017 |
Logo til OBs Podcast februar 2017

Tredje afsnit af OB’s officielle podcast er nu ude!

I denne uge er Rasmus Festersen gæst i studiet, hvor angriberen bl.a. fortæller om tilfældighedernes indflydelse på sin karriere. Hør samtidig Festersen snakke om nogle af de foreløbige højdepunkter i sin tid i Superligaen for FC Vestsjælland og i særdeleshed OB. Han giver derudover også et indblik i livet udenfor banen og taler om balancen mellem familieliv og det professionelle fodboldmiljø i klubben.

Kent Nielsen er også en tur i studiet til en snak om landsholdspausens betydning for klubberne og hvordan OB har brugt tiden siden Hobro-kampen. Ydermere kommer han i interviewet ind på de taktiske overvejelser frem mod FC København, hvor boldbesiddelsen ifølge Kent kan blive afgørende.

I A til Å er midtbanespiller Casper Nielsen gæst. Her kommer han ind på hvor stor betydning grundighed har for at optimere sin karriere som spiller, mens der også bliver snakket om at være åbenhjertig og så kommer vi nok heller ikke uden om Counter-Strike.

Alt det og meget mere kan høres via SoundCloud her: 

Podcasten er også tilgængelig på iTunes under OB Podcast – Her er der også mulighed for at give en anmeldelse af podcasten.


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd