Log ind

Fireårig kontrakt til Kadrii

Nyt fra OB |12. juli 2010 |
(Foto: Asger Torning)
OB har i dag skrevet en 4-årig kontrakt med angriberen Bashkim Kadrii, frem til 30. juni 2014.

OB har holdt øje med Bashkim Kadrii i længere tid, og i 2009 var den unge angriber med på klubbens træningslejr i Skagen.

Siden har der været stor interesse for Kadrii, og OB formåede at sikre sig hans kontrakt i konkurrence med flere andre klubber.

Bashkim Kadrii er 19 år (født 090791), 176 cm høj og vejer 71 kg. Han har spillet 22 U-landskampe for Danmark, fordelt på 4 på U18 Landsholdet og 18 på U18 landsholdet og scoret i alt 8 mål (2+6). Han har også vist sin målnæse i Danmarksturneringen, da han i den netop afsluttede sæson scorede 19 mål for B93. Kadrii får trøje nr. 24 i OB. Han træner med sine nye holdkammerater første gang på tirsdag den 13. juli

Lars Olsen er godt tilfreds med, at det er lykkedes at sikre en aftale med den unge angriber:

- Bashkim Kadrii er en spiller, vi har fulgt, siden han var med os i Skagen sidste sommer. Her gjorde han et godt indtryk, og vi har snakket med B93 om han i lang tid. Derfor glæder jeg mig over, at det nu er gået i orden.

Direktør Kim Brink følger op på sin træners udtalelse:

- Det er et stort talent med stor energi, som kan spille flere positioner. Med købet af Bashkim Kadrii har vi investeret i fremtiden, hvilket understreges af, at vi har skrevet en 4-årig kontrakt med ham.

Bashkim Kadrii er meget glad, at det lykkedes at få en aftale i stand med OB:

- Jeg er superglad for at det er faldet på plads. Jeg glæder mig til at starte i OB, og jeg ser frem til 4 gode år med nogle gode holdkammerater og en masse kampe for OB

Skrevet af Asger Torning

EmediateAd