Log ind

Flot U14-sejr ude mod Silkeborg IF

Nyt fra U14 |4. marts 2018 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

U14-træningskamp
Lørdag 3. Marts kl. 12:15, Silkeborg
Silkeborg – OB 1-6 (1-1)
7. min. 0-1 Max Ejdum
25. min. 1-1 SIF
41. min. 1-2 Oliver Roche (Tobias Augustinus-Jensen)
44. min. 1-3 Kristoffer Jørgensen (Tobias Augustinus-Jensen)
49. min. 1-4 Valdemar Astrup (Max Ejdum)
55. min. 1-5 Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche)
62. min. 1-6 Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche)

OB’s holdopstilling:
Marcus Alstrup (35. min. Oskar Kristensen) – Frederik Tao (35. Karl Emil Callesen), Gustav Jensen (25. min. Valdemar Astrup), Kasper Nyegaard, Philip Birkholm (35. Min. Lucas Hansen) – Victor Birkholm (17. min. Oliver Koertz), Kristoffer Jørgensen, Frederik Mahler, Gustav Vinter (35. min. Tobias Augustinus-Jensen) – Max Ejdum, Marius Uhd (35. min. Oliver Roche).

Kampens forløb: 
U14-drengene spillede lørdag på det nok største stadion, de besøger i denne sæson, da Jysk Park i Silkeborg dannede rammerne om en glimrende træningskamp.

OB kom godt fra start, hvor den aggressive tilgang i presset stressede Silkeborg, og flere gange fik striberne erobret bolden langt fremme på hjemmeholdets banehalvdel. En af disse erobringer blev udnyttet efter syv minutter, da Max Ejdum fortjent bragte OB foran med 1-0. Silkeborg fik dog udlignet til 1-1 ti minutter inden pausen på et straffespark.

Mens første halvleg i perioder bar præg af, at OB havde svært ved at opbygge spillet og spille sig igennem til store chancer, så så det helt anderledes ud i anden halvleg. Positioneringen og spillet med bolden var af meget højere kvalitet, og der manglede bestemt ikke chancer til OB-drengene, hvilket resultatet også endte med at bære præg af, da OB vandt kampen med 6-1.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Det var den sidste træningskamp, inden det går løs på lørdag i turneringen. Jeg er rigtig glad for den måde drengene de sidste mange uger har arbejdet med tingene på - både til træning og i kampe. I dag er jeg specielt tilfreds med vores aggressivitet i duellerne og angrebshidsigheden med bold, hvor vi får scoret flotte mål. Både fra distancen, på omstillinger og efter spilvendinger med få berøringer. I en træningskamp hvor vi skifter meget ud og alle får meget spilletid, fik vi set, at drengene virkelig er top-motiverede til på lørdag, hvor vi tager imod Kolding IF hjemme i Ådalen.

Næste kamp:
10. Marts kl. 12.30 OB – Kolding IF, Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd