Log ind

Flot U17-sejr over AaB

Nyt fra U17 |11. december 2017 |

U17-Ligaen
Lørdag 9. december 15:15, Aalborg
AaB – OB 0-1 (0-0)
54. min. 0-1 Rasmus Nissen (straffespark)

OB’s holdopstilling:
Andreas Søndergaard – Gustav Grubbe, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund – Anton Bisgaard, Magnus Saaby (62. min. Simon Skøtt), Lasse Skøtt, Jonas Skytte – Mikkel Michelsen (77. min. Rasmus Schjang), Rasmus Nissen (70. min. Andreas Eriksen)
Bænken: Andreas Eriksen, Rasmus Schjang, Simon Skøtt

Kampens forløb:
Det lignede klart en af sæsonens sværeste opgaver, da OB’s U17-drenge på udebane skulle op imod AaB. Nordjyderne indtog en andenplads i tabellen, og deres syv foregående kampe havde budt på 6 clean sheets og 6 sejre. Omvendt var OB inde i en pointmæssigt svær periode, hvor de fire seneste kampe alle havde budt på nederlag.

OB’s U17-drenges startopstilling til lørdagens kamp var særdeles ung i og med at Magnus Saaby og Gustav Grubbe fra U15-holdet i OB begge startede på banen i Aalborg.

Helt forventeligt var det AaB, der havde bolden mest fra starten af kampen. OB stod dog godt i defensiven, og selvom AaB havde bolden meget, så var det ikke mange chancer, hjemmeholdet kom frem til. Omvendt var OB giftige på omstillinger, og det var OB, der kom frem til de tre største chancer i halvlegen. Først ved Daniel Obbekjær der headede forbi på et hjørnespark, og sidenhen med store chancer til Anton Bisgaard og Rasmus Nissen.

Så de første 40 minutter gik i store perioder med, at AaB spillede rundt med bolden uden at blive farlige, mens OB truede AaB med hurtige omstillinger, ligeså snart OB erobrede bolden. Det var da også taktikken fra OB’s side i anden halvleg, og efter 54 minutter spil brød Rasmus Nissen igennem. I fuld fart passerer han to AaB-spillere, inden han inde i straffesparksfeltet blev nedlagt, så OB fik et straffespark. Nissen gik selv til pletten, og han skød sikkert bolden i kassen og bragte OB foran med 1-0.

AaB var stadig klart mest på bolden, men et særdeles godt spillende OB-forsvar holdt AaB og ligatopscoreren fra de helt store chancer kampen igennem.

I de sidste 15 minutter satsede AaB, og de smed en ekstra mand op på toppen. Det skabte naturligvis lidt forvirring hos OB, men det farligste AaB kom frem til var hjørnespark, og så kunne OB-drengene række armene i vejret, da dommeren efter fem minutters tillægstid fløjtede kampen af, som OB vandt med 1-0.

Kommentar fra Andreas Bech:
Jeg er særligt tilfreds med vores fælles udtryk på holdet i dag. Vi viste virkelig, at vi kan rykke tæt sammen i bussen, og vi knoklede vanvittigt hårdt i dag. Derudover er det jo helt fantastisk, at vi starter med to U15-spillere på banen i dag, og de går uimponeret til opgaven. Magnus Saaby gjorde det godt på den centrale midt sammen med Lasse Skøtt, og Gustav Grubbe lignede bestemt ikke en spiller, der spillede sin første U17-Ligakamp, så det er jeg rigtig glad for.

Taktisk set placerer vi os godt på banen, og vi får afsluttet vores angreb i kampen. Uden at jeg har en statistik på det, så er jeg ret sikker på, at vi kommer frem til flere afslutning og chancer end AaB.

Drengene fortjener virkelig også de her tre point. Selvom vi har været inde i en resultatmæssigt svær periode, så har drengene arbejdet hårdt på træningsbanen, og de har hele ugen været klar over, at vi med en god holdindsats godt kunne tage til Aalborg og vinde.

Vi stod sammen fra start til slut, vi var koncentrerede og fokuserede i 2 x 40 minutter, og så slog vi til, da vi havde chancen – så det er en rigtig dejlig sejr og tre tiltrængte point.

Næste kamp:
24. februar klokken 15:15, OB – HB Køge, Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd