Sammen for klubben.
For byen. For altid

Fra AaB til Aston Villa - Martin Nielsen

Din historie |27. februar 2012 |
(Foto: Erik Kempf)

Jeg er 17 år og er for nyligt flyttet til Nordfyn efter at have boet i Odense de første 16 ½ år af mit liv. Da jeg var lidt yngre, boede min far lige ovre på den anden side af rundkørslen, bag kiosken ;) - og derfor blev det naturligvis til mange hjemmekampe. To gange har jeg været med til en udekamp (slet ikke nok, hvis du spørger mig), begge i Parken. 

Én af de kampe, jeg husker bedst, er kampen mod FCK i Pokalfinalen 2007. Sammen med nogle venner og vores fædre havde vi taget turen til København med toget. Det var første gang, jeg skulle se OB spille på udebane, så jeg var selvfølgelig ekstra spændt. Jeg kan huske, på vej op ad trapperne, vi ser ind mod banen og er fuldstændig overvældet over stemningen og de mange fans. Vi skulle "sidde" på bagerste række (vi endte selvfølgelig med at stå og juble det meste af tiden). Jeg husker, at OB spillede i de gule trøjer, som MÅSKE skulle have været GULD i dagens anledning, haha.

Jeg glemmer aldrig Bechara's fantastiske kamp, og vi gik, som alle andre, fuldstændig amok, da han scorede til 2-1 i anden halvleg. Vi jublede så meget, at jeg var hæs flere dage efter. 

Aston Villa på stadion i Intertoto Cuppen er en anden fantastisk kamp, jeg sent vil glemme. Vi fik en uheldig start og endte med at spille lige op med et Premier League hold, et af de største OB resultater, jeg har oplevet (jeg er jo ikke SÅ gammel - hehe). En af de helt store oplevelser i denne kamp var selvfølgelig nyindkøbet Eric Djemba-Djemba. Publikum var helt oppe og køre over hans præstation på midtbanen.

En kamp, jeg stadig fortryder i dag, at jeg gik glip af, er Helvegs afskedskamp mod Aab. Jeg var på vej hjem fra Tyskland, og fik updates over telefonen fra en ven. Efter de første 3 mål troede jeg, han lavede sjov med mig, indtil jeg kom hjem og så, at den var god nok.. OB havde vundet 6-0.

En anden kamp, jeg fortryder ikke at have set på stadion, er kampen mod Villareal, men jeg havde lige været inde og se Panathinaikos kort tid forinden, og så mange penge har jeg heller ikke, desværre. Jeg så kampen på TV og blev ellevild, da HHA scorede til 1-0.

For altid STRIWERNE FRA FYN! OB!


Skrevet af Martin Nielsen