Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

Fra madspild til god energi og stadionstemning

Sponsorinformation |11. september 2018 |
Stemningspulje

Der er flere nyheder på Nature Energy Park, når OB den 22. juli løber på banen til sæsonens første hjemmekamp.

Vores nye stadionsponsor lægger deres kompetencer bag et helt nyt tiltag, der skal sikre, at madrester på Nature Energy Park ikke går til spilde, men i stedet forvandles til god, ren energi til fynboerne – og endnu bedre stemning på lægterne. Samtidig belønner vi også rettidige afmeldinger i VIP’en med donationer til OB’s Stemningspulje.

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas, og fremover vil madrester fra både VIP’en og det øvrige stadion blive forvandlet til den miljøvenlige energikilde, der både opvarmer fynske husstande og driver de odenseanske bybusser.

Det er dog ikke kun naturen, der får glæde af det nye initiativ. Når madresterne fra VIP'en, madboderne og særlige affaldsspande på stadion bliver indsamlet og omdannet til biogas, donerer Nature Energy samtidig værdien af biogassen til en stemningspulje, der har til formål at sætte ekstra tryk på stemningen på stadion.

Vi glæder os meget over at kunne kombinere miljømæssigt ansvar med støtte til de Stribede fans, og ser frem til at varme op under både Fyn og lægterne på Nature Energy Park.

Når det er sagt, så er den bedste måde at passe på miljøet stadig helt at undgå at smide mad ud. Derfor donerer vi fremover et beløb til Stemningspuljen, der svarer til besparelsen, hver gang I husker at melde fra til VIP-spisning i god tid.

Vi håber meget, at I vil hjælpe os med at reducere mængden af madspild i VIP’en – og ser i øvrigt frem til at se jer alle på Nature Energy Park, når vi sparker sæsonen i gang i egen hule på søndag!


Skrevet af Michael N. Rasmussen