Log ind

Frederik Tingager klar for OB

Nyt fra OB |8. december 2015 |

OB har sikret sig den næsten to meter høje midterforsvarer Frederik Tingager, der skifter til OB på en kontrakt, der gælder i 2,5 år. Han skifter til OB fra Holbæk, hvor han trods sin unge alder har spillet flere end 100 førsteholdskampe. Han har desuden været tilknyttet Brøndbys talentafdeling i tre år.

- Frederik Tingager er en spiller, som vi har fulgt i efteråret - dels i hans kampe for Holbæk, men også i forbindelse med en prøvetræning i november.  Vi ser et stort potentiale i ham, og han er en meget talentfuld spiller, som vi glæder os til at videreudvikle, for vi er overbevist om, at han med tiden vil kunne gøre sig gældende i Alka Superligaen, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen glæder sig til at have Frederik Tingager som en del af truppen, når træningen genoptages efter vinterpausen.

- Frederik kommer ind i truppen som en talentfuld midterforsvarer, der har stor erfaring på 2. divisionsniveau, selv om han kun er 22. Vi har haft ham på besøg til prøvetræning og til en enkelt reserveholdskamp, hvor han bekræftede vores indtryk af ham. Han er høj og fysisk stærk, og samtidig er han hurtig og teknisk dygtig i spillet med bolden. Han er allerede på Superliganiveau i sit hovedspil og i spillet med bolden, og så har han den rigtige ærgerrighed i forhold til at videreudvikle sig på det taktiske og tempomæssige, siger Kent Nielsen.

Frederik Tingager glæder sig til at tage fat på næste kapitel i sin karriere, når træningen begynder igen i januar.

- Det er en stor mulighed for mig, og jeg glæder mig utroligt meget til at træne på et højt niveau hver eneste dag. OB er en stor klub, og jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det er en ung trup med en god blanding af talent og rutine, og det glæder jeg mig til at blive en del af. For at blive bedre skal man træne med spillere, der er på et højere niveau end én selv, og jeg skal selvfølgelig vænne mig til tempoet og generelt udvikle mig endnu mere. Men jeg er vant til at arbejde hårdt for at nå mine mål, så jeg er sikker på, at jeg nok skal gribe chancen, når den kommer.

Frederik Tingager træner første gang sammen med sine nye holdkammerater den 6. januar, når truppen samles igen efter vinterpausen.

FAKTA
Navn: Frederik Tingager
Højde: 198 cm
Fødselsdato: 22.02.93
Position: Central forsvar
Tidligere klubber: Tuse, Holbæk, Brøndby


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd