Log ind

Georgisk landsholdsangriber til OB

Nyt fra OB |13. august 2014 |

OB har i dag skrevet en to-årig kontrakt med georiske Vladimir Dvalishvili

Den 28-årige angriber kommer fra den polske mestersklub Legia Warszawa, hvor han sidste sæson scorede 15 gange. Den georgiske angriber har i den seneste årrække været fast mand på Georgiens landshold, og i først Israel og derefter Polen har han i topklubber som Maccabi Haifa og Legia Warszawa vist, at hans målinstinkt, som han tidligere har vist i Georgien og Letland, også rækker til succes i ligaer, der er på niveau med den danske.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har brugt rigtig mange kræfter på at forstærke vores angreb. Det har vi gjort i den seneste uge med først Thomas Mikkelsen og nu Vladimir Dvalishvili. Vladimir er en attraktiv spiller, som er eftertragtet af mange andre klubber, og vi er glade for, at Vladimir har valgt OB. Han har længe været et emne i OB, men hidtil har vi rent økonomisk ikke haft mulighed for at tiltrække ham. I Dvalishvili henter vi en rutineret angriber i sin bedste alder, der har masser af erfaring fra internationale kampe på både klub- og landsholdsniveau, og som via sine ophold i Israel og Polen ved, hvad det kræver, når han skal tilvænne sig en ny spillestil og fodboldkultur. Han er en kølig afslutter, som vi er sikre på vil blive en stor gevinst for vores trup, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Også cheftræner Troels Bech glæder sig over tilgangen.

- I Vladimir Dvalishvili får vi en klassisk boksspiller med kvalitet i afslutningerne. Det er en spiller, man mange gange først ser i feltet, hvor han er god til at få skabt plads til sig selv, og som har en høj træfsikkerhed. Han er en erfaren angriber med mange titler på cv’et, og vi er sikre på, at han vil komme til at gøre en forskel i OB, siger cheftræner Troels Bech.

Vladimir Dvalishvili skifter til OB efter at være blevet løst fra sin kontrakt i polske Legia Warszawa. Han kommer i OB til at spille med trøje nr. 13.

FAKTA 
Navn: Vladimir Dvalishvili – “Lado”
Nummer: 13 
Position: Angriber 
Nationalitet: Georgien 
Højde: 182 cm 
Fødselsdato: 20.04.1986 
Landskampe: 34
Tidl. klubber: Dinamo Tblisi, Dinamo Batumi, Olimpi Rustavi, Skonto Riga, Maccabi Haifa, Polonia Warszawa, Legia Warszawa.


Skrevet af Carsten Lektonen

EmediateAd