Log ind

Greve: Mange fans gør fodbold meget sjovere

Alka Superliga |12. oktober 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Søndag klokken 18:00 ruller bolden igen i Alka Superligaen, når vi på EWII Park tager imod FC København. Efter en sløj sæsonstart er FCK kommet tilbage på sporet, og de har vundet tre af de fire seneste kampe, hvor de har scoret hele 13 mål. Mathias Greve forventer da heller ikke en nem kamp mod københavnerne, men samtidig tror han på, striberne kan tage sejren.

- Det er klart, at det er et stærkt hold, FCK har. De har individuelle profiler, og de har fået bedre styr på deres spil på det på det seneste, efter de hang lidt i det i begyndelsen af sæsonen. Til gengæld viste Lyngby i deres kamp mod dem, at hvis man spiller dem rigtigt, så er der helt bestemt muligheder, siger Mathias Greve, inden han forklarer, hvordan man spiller dem rigtigt.

- Ret beset kan man jo bare gense kampen mellem Lyngby og FCK. Lyngby straffede dem på fornemmeste vis via omstillinger og hurtigst spil centralt på banen. De var gode til at erobre boldene, og så spillede de hurtigt, når de fik bolden. Så bliver FCK meget sårbare, og det straffede Lyngby. Så nu må man se, hvordan vi griber det an mod FCK, det er Kent (Nielsen, Red.), der bestemmer det.

Kampene mellem OB og FCK plejer at betyde massevis af fans på tribunerne. Denne gang bliver det uden FCK-fans grundet en kendelse fra DBU, men forhåbentlig kommer der alligevel rigtig mange OB-fans. Mathias Greve har i hvert fald en formodning om, at netop fansene kan blive den sidste medspiller, så OB bliver 12 mod 11 på søndag.

- Opbakning fra tribunen betyder en hel masse, det må der ikke være ét sekunds tvivl om. Vi mærkede det mod Brøndby med lige knap 11 tusinde på EWII Park. Det giver en fed atmosfære, og det gør det alt andet lige sjovere at spille fodbold. Det er sjovt at spille fodbold, men tilskuere gør det uden tvivl sjovere, og mange tilskuere gør det logisk nok meget sjovere. Det giver det sidste, at man kan mærke fansene, når man går i pres og vinder bolden. Så kan man virkelig mærke og høre, at tilskuerne er med os på lægterne, og det giver lige det sidste til os spillere inde på banen.

- Så fansene er den 12. mand, vi virkelig får brug for mod en god modstander, derfor får vi brug for alle stribede OB-fans på stadion på søndag!

 


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd