Log ind

Greve og OB forlænger

Nyt fra OB |4. januar 2018 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Mathias Greve og OB er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet, og den 22-årige fynbo har således underskrevet en ny kontrakt, der gælder frem til sommeren 2021. Dermed lægger OB og Mathias Greve to år til den eksisterende aftale.

Mathias Greve skiftede til OB fra Øens Hold-samarbejdsklubben Langeskov IF, da han var 12 år gammel. Gennem sine ungdomsår viste han sit store potentiale, og i sommeren 2014 blev han rykket op i ligatruppen, hvor han i efteråret var en vigtig del af holdet.

- Mathias Greve er stadig en ung spiller, og der er fortsat masser af udviklingspotentiale i ham. Men den udvikling vi har set i det seneste år, overbeviser os om, at han har den vilje og indstilling, der skal til, for at blive endnu stærkere. Med den rette ildhu og med bevidsthed og fokus på at arbejde hårdt både på og udenfor banen, vil Mathias kunne fortsætte sin udvikling og nå et endnu højere niveau, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen ser også frem til at fortsætte samarbejdet med Mathias Greve.

- Mathias har taget nogle store skridt, og særligt i efteråret har han vist sig som en af de spillere fra vores eget akademi, der ikke bare har taget skridtet op i ligatruppen, men som også har taget det næste skridt i forhold til at etablere sig i truppen. Han har både fået lagt på i den fysiske og den kreative del af spillet. Han har været god til at udfordre og gøre det svært for modstanderne, når vi har været i boldbesiddelse. Det har været medvirkende til, at han har gjort sig endnu mere bemærket, og derfor er vi rigtig glade for, at vi er blevet enige om en forlængelse, så vi også kan være en del af hans fortsatte udvikling i retning af at blive en ’point-spiller’, der scorer flere mål og laver flere assists, for vi har ikke set det bedste i Mathias Greve endnu, siger Kent Nielsen.

I 2018 runder Mathias Greve 10 år i striber, og der er kun fire kampe til han kan fejre sit 100 kamps-jubilæum på førsteholdet. Med kontraktforlængelsen er der udsigt til, at der kan være endnu flere jubilæer i de kommende år.

- Jeg er rigtig glad, for jeg synes, at OB og jeg er et godt match. Derfor har jeg valgt at forlænge med yderligere to år, så det er efterhånden en del år, jeg har været i klubben. Men det er hele tiden gået i den rigtige retning, og selvom jeg har lagt en del på mit spil i det seneste halvår, så har jeg en klar ambition om, at jeg skal forbedre mig i forhold til at få output på mine gode præstationer. Jeg vil gerne score flere mål og lave flere assists, og med den ballast jeg har fået i mit spil, har jeg også grundlaget for at blive endnu skarpere i de situationer, hvor jeg kan score mål og lave assists, siger Mathias Greve.

Mathias Greve er indtil videre noteret for 96 kampe og syv scoringer på OB’s førstehold.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd