Log ind

Grytebust og Eskesen hædret

Nyt fra OB |14. januar 2018 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Ved fredagens årlige traditionsfest i OB, var der godt fyldt op i Ådalen med nutidige spillere, og med helte fra tidligere tiders storhold. Der blev delt historier, anekdoter og fine minder, og hvis nogen er i tvivl om, hvad det vil sige, at OB er en traditionsklub, så stod traditionerne og stoltheden over klubben uendeligt klart denne aften. Mesterskaber og storhedstider blev husket, gamle helte blev hyldet og helte, der desværre ikke er blandt os længere, blev mindet.
Som traditionen byder det skulle alle fremmødte desuden stemme om, hvem fra den aktuelle trup, der fortjener kåringerne som henholdsvis årets spiller og årets fund i 2017.
Cheftræner Kent Nielsen nominerede Jacob Buus, Julius Eskesen og Jacob Barrett i kategorien Årets Fund. Buus for sin store arbejdsindsats og måde at håndtere sit talent på, Eskesen for de kvaliteter der allerede har betydet at han har gjort sig bemærket på førsteholdet, selvom han stadig er U19-spiller, og Jacob Barrett for som 23-årig endelig at have bragt sig ind som en vigtig del af holdet, efter at mange og lange skadepauser har holdt ham ude i de seneste år.
Som Årets Spiller var nomineret Kenneth Emil Petersen, Frederik Tingager og Sten Grytebust. Førstnævnte for at have fundet den form og karakter i sit spil, der har gjort en stor forskel defensivt. Frederik Tingager for at have taget enorme skridt siden skiftet fra Holbæk i 2. division for to år siden og Sten Grytebust for sine sublime præstationer som bageste mand.
Årets Spiller blev: Sten Grytebust
Årets Fund blev: Julius Eskesen


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd