Log ind

Hallgrimur Jonasson til OB fra nytår

Nyt fra OB |22. august 2014 |

OB har skrevet kontrakt med islandske Hallgrimur Jonasson. Hans kontrakt med SønderjyskE udløber til nytår, og herefter skifter den 28-årige defensivspiller til OB på en to-årig kontrakt.

Hallgrimur Jonasson er en alsidig defensivspiller, der dækker mange pladser på både midtbanen og i forsvaret. Han indledte sin karriere i hjemlandet, inden han skiftede til svenske GAIS og i 2011 til SønderjyskE, og han er noteret for 11 islandske A-landskampe.

- Vi glæder os til at få Hallgrimur Jonasson til OB. Han er en spiller med gode lederevner, og han kommer både med et stort fighterhjerte og en fin portion rutine. Han dækker mange pladser, og det er naturligvis med til at give os flere muligheder for at variere vores opstilling, og derudover kan han være med til at styrke vores kvalitet i duelspil og hovedspil, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Også cheftræner Troels Bech ser frem til at få Hallgrimur Jonasson som en del af Superligatruppen.

- Vi kender Hallgrimur ganske godt og har fulgt ham gennem mange år i både Sverige og Danmark. Vi kender ham som en ærlig spiller, der optræder med karakter og som har en god indflydelse på sit hold, så vi glæder os både til at få gavn af hans fodboldmæssige evner og af hans personlighed. Han kan spille mange pladser, men først og fremmest er han en defensivt stærk spiller, og han er en dygtig header, hvilket er en god forlængelse af den udvikling, vi er i gang med, hvor vi gerne vil være dygtigere på dødbolde, siger Troels Bech.

Hallgrimur Jonasson har tidligere repræsenteret de islandske klubber Völsungur Husavik, Thor Akureyri og Keflavik FC samt svenske GAIS og danske SønderjyskE


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd