Log ind

Hattrick fra Suarez i flot U17-comeback

Nyt fra U17 |9. september 2017 |

U17-Ligaen
Lørdag 9. september kl. 15:15, Ådalen
OB U19 - Lyngby 5-1 (0-1)
15. min. 0-1
44. min. 1-1 Emil Suarez
58. min. 2-1 Emil Suarez
60. min. 3-1 Emil Suarez
68. min. 4-1 Mikkel Michelsen
80. min. 5-1 Mathias Brems

OB’s opstilling:
Andreas Søndergaard - Frederik Birk, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund - Simon Skøtt (40. Emil Suarez), Jonas Skytte, Valdemar Ibsen, Anton Bisgaard (65. min. Karl Emil Birktoft) - Tarik Ibrahimagic, Mikkel Michelsen (71. min. Mathias Brems)

Kampens forløb:
Sæsonens to første opgør havde budt på to uafgjort kampe for OB’s U17-drenge, der lørdag havde besøg af Lyngby i Ådalen. Det var gæsterne, der kom bedst fra start, og de pressede OB højt fra første fløjt.

Det gjorde, at OB’erne havde svært ved at holde fast i bolden og få skabt noget etableret angrebsspil. Efter et kvarters spil var det det høje pres, der gav pote for gæsterne. Tarik Ibrahimagic modtog bolden midt på egen banehalvdel. Han gled lidt i bolden, og med det samme var der to Lyngby-spillere over ham, som løb ned og sparkede bolden i kassen til en føring til de rødklædte gæster.

OB gik længere frem på banen, og forsøgte at presse Lyngby i bund, men det forblev lige ved og næsten i resten af første halvleg, som Lyngby vandt med 1-0.

I pausen satte OB Emil Suarez med én mission; han skulle ind og gøre en forskel. Det var han i den grad opsat på, og bare fire minutter inde i anden halvleg havde Emil Suarez udlignet til 1-1. Mikkel Michelsen drev bolden langt frem på Lyngbys banehalvdel, inden han med en flot stikning fandt Emil Suarez, der køligt sparkede bolden i kassen til 1-1.

OB stod meget højere på banen i anden halvleg, og hver gang Lyngby mistede bolden, så var der fare på færde fra en flyvende OB-offensiv. Et lille kvarter efter udligningen var Emil Suarez igen på spil. Denne gang var det efter et hjørnespark, hvor Daniel Obbekjær kom højest. Han snittede bolden videre til bageste stolpe, hvor Emil Suarez stod helt blank - og han kunne let sparke bolden i kassen til 2-1.

Bare to minutter senere fuldendte Suarez mesterværket, da han lavede et vaskeægte hattrick. Mikkel Michelsen gav ham bolden i højresiden, inden han huggede bolden over i det modsatte målhjørne til 3-1 - og det lignede i den grad et OB-hold, der var på vej mod tre flotte point efter en skidt første halvleg.

Otte minutter senere blev kampen definitivt lukket, da Mikkel Michelsen også ville på tavlen. Han havde lagt op til to af de første tre OB-scoringer, men denne gang var det ham, der blev spillet fri til en afslutning. Jonas Skytte førte bolden frem ad banen, inden han lagde den ud til venstre, hvor Mikkel Michelsen sendte kuglen i kassen til 4-1.

Striberne sprudlede, og indskiftede Mathias Brems ville også lege med. I kampens sidste minut sparkede han den ind ved nærmeste stolpe til 5-1, der også blev kampens slutresultat efter en imponerende anden halvleg fra OB-spillerne.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Her efter kampen er jeg ærgerlig over, at vi ikke er klar fra første fløjt, det er simpelthen ikke godt nok. Til gengæld er jeg rigtig glad for vores anden halvleg, hvor vi vender det hele rundt. Vi var bagud 1-0 ved pausen, men vi ender med at vinde kampen med 5-1. Det er rigtig flot af drengene!

Derudover er det imponerende, som Emil Suarez kommer ind fra anden halvlegs fløjt - og på bare tyve minutter laver han et hattrick, det er høj klasse.

Næste kamp:
Lørdag 16. september, 13:00: FCM - OB U17, Ikast Stadion


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd