Sammen for klubben.
    
For byen. For altid

H.J. Hansen stempler ind

Sponsorinformation |10. august 2018 |

Den odenseanske forretning vil gerne gøre noget ekstra, og derfor har de taget det næste skridt til fordel for hele sponsorkredsen.

H.J. Hansen har skrevet sig ind i Odenses historie som det rigtige sted at tage hen, hvis man leder efter den rigtige vin eller spiritus. De har haft butik på Vestergade i centrum af byen siden 1829, og vi er stolte af at kunne sige, at de nu har opgraderet deres sponsorat til Partner.

”Vi har haft et samarbejde i mange år, og nu vil vi gerne tage det et niveau højere op. Vi vil gerne gøre mere for sponsornetværket og spille en større rolle i det lokale. Vi har indgået en ny aftale, der sikrer bedre rabatter mv. til alle på holdet, fordi vi gerne vil støtte op om det gode samarbejde i hele netværket,” siger butikschef René Overgaard.

Således kan alle i sponsornetværket se frem til at få 10% medlemsrabat på alle produkter, gode tilbud på samlede indkøb og bonusser afhængigt af årligt forbrug.

Se hele aftalen her (Blanketten afleveres til Hj. hansen)

Koncernen, der også sælger deres helt egen chokolade ved navn Xocolatl, er med opgraderingen stemplet ind som en større del af sponsorkredsen og bidrager nu i endnu højere grad til byen og øens sammenhold og samarbejde.

René Overgaard tilføjer: ”Vi synes, at OB’s netværk er det helt rigtige netværk for os at være aktive i, og vi har været glade for samarbejdet igennem mange år. Derfor vil vi gerne opgradere vores samarbejde.”

Vi er begejstrede for H.J. Hansens beslutning og ser frem til det fortsatte samarbejde med koncernen.


Skrevet af Roy Juma