Log ind

Holdspiller holder humøret højt

Alka Superliga |18. november 2016 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Hans største individuelle styrke er, at han er en stærk holdspiller. Både indenfor kridtstregerne, og når det gælder humøret og energien udenfor banen. Mathias Thrane er faldet godt til i OB-truppen, og det er både blevet til startpladser og en enkelt målscoring for spilleren, der kom fra AaB i sommerpausen.

- Når vi har tabt en kamp, som vi desværre har gjort lidt for mange gange i år, så hænger vi med hovederne på kampdagen og dagen efter, men derfra aftaler vi, at vi er nødt til at se fremad, for vi kan ikke lave resultatet om. Humøret er godt, og vi tror hele tiden på det, for vi føler, at vi er gode nok til at være med i alle kampe, siger Mathias Thrane, der indtil videre er noteret for 11 kampe i OB-trøjen.

- Jeg kom i sommer og brugte et par måneder på at finde mig selv og mærke alle andre, og hvordan de er. Det tager lidt tid at finde sin plads, men jeg synes, at jeg stille og roligt har taget skridt for skridt. Jeg er københavner, og vi taler nok lidt rigeligt derovre, men jeg prøver at bidrage til det sociale og prøver at være med til at få holdet til at fungere med smil på læberne med en dårlig joke i ny og næ. Det bliver kun bedre og bedre – både spillet og mine jokes, indrømmer Thrane.
 
- Det er vigtigt at være fokuseret på det mentale aspekt. Vi skal se fremad, få energi på og få smil på læberne, for det er altid afgørende at gå ind til næste kamp med en tro på, at tingene kan lykkes. Det gælder om at have en følelse af, at vi har haft en god træningsuge, hvor vi både har lavet nogle øvelser, der var sjove, og nogle der var taktisk prægede. Det øger helt klart chancen for at skabe et resultat, i forhold til hvis vi havde gået rundt med hovedet nede mellem benene i en hel uge, siger Mathias Thrane.

Selvom han altid er mand for en god eller dårlig joke, en skør bemærkning og en practical joke, så skal man ikke tage fejl af hans energi og fight på banen. Det kan du læse mere om i interviewet med Mathias Thrane i kampprogrammet til søndagskampen mod Brøndby.

Du finder kampprogrammet ved at klikke her.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd