Log ind

- Indholdet var ikke helt skævt

Alka Superliga |4. marts 2018 |
OB vs. AaB (4-0) (Foto: Anja Ankerstjerne)

OB’s cheftræner Kent Nielsen havde to vinkler på OB’s nederlag i Brøndby. På den ene side var han rigtig tilfreds med, at OB endnu engang spillede lige op med et af landets bedste hold i en svær udekamp - men samtidig irriterede det ham, at det blev til endnu et smalt nederlag på grund af egne dumme fejl.

- Vi bliver målt på resultaterne, og der får vi nul point. Og overordnet må vi sige, at det er et spørgsmål om manglende kvalitet, at vi ikke har fået point i de tre svære udekampe mod Nordsjælland, FCK og Brøndby. Det er kedeligt, at det er dumme boldtab, der koster målene, og det ærgrer jeg mig selvfølgelig meget over på den korte bane, men samtidig ser jeg også, at vi spilmæssigt har været med i alle kampene - også mod Brøndby, sagde Kent Nielsen efter kampen.

- Vi viser, at vi har modet og kvaliteten til at gå ud og udfordre dem, og ikke bare forsøge at forsvare kampene hjem. Med den indstilling har vi formået at spille helt tætte kampe mod tre af de fire øverste i tabellen, og det kan vi bruge til noget på den lange bane, når vi skal arbejde videre med at komme fejl og boldtab til livs.

For cheftræneren var der mange positive ting i det offensive spil, selvom det ikke lykkedes at score mere end en enkelt gang.

- Brøndby forsvarer sig godt, så selvom vi kommer i gunstige situationer flere gange, og selvom spillerne var gode til at have øje for Brøndbys svagheder, så manglede vi lige det sidste. Derfor er vi skuffede over resultatet, men samtidig var det en kamp, hvor indholdet bestemt ikke var helt skævt.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd