Log ind

Ineffektivitet blev dyrt for U15-drengene

Nyt fra U15 |16. april 2018 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

U15 Turneringskamp
Lørdag 14. april kl. 11:30, Esbjerg
EfB - OB: 1-0 (0-0)
65. min. 1-0 Esbjerg 

Kampens forløb:
Det var et særdeles veloplagt fynsk mandskab, der satte løjerne i gang lørdag i Esbjerg. Allerede fra første fløjt var fynboerne i total dominans overfor et godt organiseret hjemmehold med et meget lavt udgangspunkt i deres pres.

Sådan var billedet hele kampen. Hurtigt blev spillet sat på vestjydernes banehalvdel, hvorfra de lukrerede på omstillinger, mens odenseanerne kæmpede med at finde åbningerne i den kompakte vestjyske defensiv.

Desværre for OB var det svært at finde den sidste dynamik i afslutningsspillet, der ofte blev afbrudt, før chancerne blev rigtig store. De gange hvor de blev store, viste Esbjergs målmand sig klart frem som dagens bedste spiller. Derfor blev kampen afgjort, da udeholdet fandt skarpheden fra kanten af feltet med fem minutter tilbage på et frispark, de fik efter en omstilling. 

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Sidste gang vi tabte en turneringskamp i U15 er snart et år siden og det var også i Esbjerg, så det føles lidt som om, der hviler en forbandelse over opgøret. Jeg vil i hvert fald ikke skyde drengene i skoene, at de ikke kæmpede det bedste, de har lært. Selvom der altid, uanset om vi vinder eller taber, er noget vi kan gøre bedre, og ting vi ikke er tilfredse med, så spiller vi på mange parametre en rigtig god kamp, efter min mening.

Nu gælder det om hurtigst muligt at komme tilbage på sporet resultatmæssigt og ikke lade nederlaget sætte sig i kroppen på os frem mod et spændende program for resten af måneden.

Næste kamp:
Kolding - OB, U15-træningskamp
Lørdag den 21. april kl 12.45 i Kolding


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd