Log ind

Ivan Poulsen ny U17-træner

Nyt fra U17 |18. maj 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

OB har skrevet kontrakt med Ivan Poulsen, der efter sommerferien erstatter Anders Skjoldemose som U17 cheftræner. Ivan Poulsen er 30 år gammel, og til trods for sin unge alder, så har han UEFA A-Licens og mange års trænererfaring i bagagen. Han glæder sig til at komme tilbage i OB, hvor han også var ansat for bare et år siden.

- Som træner betyder denne stilling, at jeg får mulighed for at fordybe mig 100 % i det, jeg brænder for, og som jeg altid har gjort. Tidligere har jeg altid haft ting ved siden af min trænergerning som studie, uddannelse og andet arbejde, men nu kan jeg forbinde mig 100 % til fodbolden. Det er en mulighed, jeg ser rigtig meget frem til, siger den kommende OB U17 cheftræner.

Det seneste år har Ivan Poulsen brugt i Øens hold klubben Svendborg f.B, hvor han har været cheftræner for U19-holdet, og han ser frem til at komme tilbage til Odense. Her bliver det et gensyn med nogle af de spillere, han trænede som U14 for tre år siden.

- Det er et interessant hold, der er i OB U17. Årgang 2001, der er 2. års U17-spillere trænede jeg, da de spillede U14, så jeg har et godt kendskab til dem. Jeg var i OB for bare et år siden, så jeg har løbende haft dialog med både spillere og trænere, ligesom jeg har fulgt med i kampene, så jeg er godt rustet til at komme ind og arbejde videre med dem. Jeg glæder mig meget til at skulle fortsætte det gode arbejde, Skjoldemose og de andre U-trænere i OB har leveret.

Som træner er Ivan Poulsen ambitiøs, og en træner der prioriterer at vinde, men det er ikke det eneste, der er vigtigt for Ivan Poulsen i trænergerningen.

- Jeg er ambitiøs, og jeg vil vinde, men samtidig vil jeg også gøre mit ypperste for, at den enkelte spiller kan udvikle sig og udnytte sit fulde potentiale. For mig handler det om at udvikle det enkelte individ, i takt med at man udvikler holdet, det er for mig at se det vigtigste i ungdomsfodbold, fortæller Ivan Poulsen.

OBs talentchef, Tonny Hermansen, glæder sig også til et gensyn med Ivan Poulsen, som Tonny har et særdeles godt kendskab til.

- Vi er særdeles glade for at få Ivan tilbage i OB efter et forhåbentligt lærerigt år i Svendborg. Vi glæder os selvfølgelig over at få så dygtig en mand ind på akademiet, og vi føler, vi har fået en rigtig god erstatning for Anders Skjoldemose. Ivan er jo en træner, jeg har fulgt rigtig meget, i og med han har været træner på fodboldskole sammen med mig i Næsby helt tilbage i 0’erne. Han var assistent for mig på U19-holdet i sidste sæson, hvor han de sidste tre-fire måneder overtog cheftrænerrollen. Jeg er sikker på, at Ivan kommer til at påvirke trænergruppen med sin åbenhed, dynamik og faglighed, når han bliver en del af akademiet, siger OBs talentchef.

Netop samspillet med en gruppe kompetente kollegaer er også en af de ting, Ivan Poulsen, glæder sig meget til, når han begynder i OB.

- Jeg glæder mig i første omgang til at min trænergerning bliver en fuldtidsstilling og til at arbejde med de unge talenter, som der er på OBs akademi. Det er også en god mulighed for mig, hvor jeg kan udvikle mig personligt i fodboldfagligt sammen med nogle så dygtige og kompetente kollegaer, som jeg kan spare med i OB.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd