Log ind

Izunna: Fokus på næste kamp

Alka Superliga |19. juli 2017 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

OB åbnede mandag aften Alka Superliga-sæsonen med et nederlag til de sortblusede gæster fra FC Nordsjælland. Nordsjællænderne kunne tage af sted fra EWII Park med alle tre point, og det var naturligvis ikke den start, som de stribede OB-spillere havde håbet på.

Ifølge midtbaneprofilen, Izunna Uzochukwu, handler det nu for truppen om at komme videre og slå tilbage i den forestående kamp mod superligaoprykkerne fra FC Helsingør.

- Vi har egentlig ikke snakket så meget om nederlaget, udover at det var en ærgerlig åbning på sæsonen og ikke den start, som vi havde håbet på.  Vi har efterfølgende talt mere om, at det nu handler om at komme videre og fokusere på den næste kamp.

Helsingør lagde ligesom OB fra land med et 2-1 nederlag. Samtidig markerer kampen mod OB den første gang, hvor der skal spilles Alka Superligabold på Helsingør Stadion. Man må derfor formode, at oprykkerne vil være mere end tændte, når Striberne kigger forbi på næste mandag.

Izunna er dog overbevidst om, at OB nok skal komme stærke ud til kampen og vise mere, end hvad der var tilfældet mod FC Nordsjælland.  

- Vi skal fortsætte med at spille på vores egen måde. Og så skal vi være klar fra start til slut i forhold til, hvordan vi startede den første kamp mod Nordsjælland. Det er egentlig det eneste, fordi vi skal nok komme stærkt tilbage og få styr på tingene.  

Selvom det ikke blev til en sejr i åbningskampen er OB’s nigerianske midtbanespiller ganske optimistisk i forhold til at komme tilbage på sporet og få sat nogle point på Alka Superliga-kontoen.   

- Når vi ser tilbage på kampen mod Nordsjælland var det egentlig ikke så skidt, som den følelse vi stod tilbage med efter kampen. Det var desværre ikke den start, som vi havde håbet på, men det handler som sagt om at komme videre og kun tænke på den næste kamp.

Kampen mod FC Helsingør spilles mandag den 24. juli, der er kick-off på Helsingør Stadion kl. 19.00. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd