Log ind

Izunna inden AGF: Vi ved, hvad vi skal gå ud og gøre

Alka Superliga |11. august 2017 |

OB har samlet 7 point sammen i de første 4 kampe, hvilket i øjeblikket rækker til en femteplads i Alka Superliga-tabellen. På søndag skal holdet en tur til Aarhus for at møde AGF. Her skal Striberne op mod et hold, der har tabt 3 ud af de fire første kampe og derfor vil være ekstra opsat på at bevise sig overfor et notorisk kræsent AGF-publikum. Izunna Uzochukwu har overstået den karantæne, som han pådrog sig i kampen mod AC Horsens og han er klar til at sikre et forhåbentligt godt resultat, når det går løs i weekenden.

- Først og fremmest er det rigtig dejligt at være tilbage fra karantæne. I forhold til kampen vil AGF naturligvis forsøge at gøre det meget svært for os med deres måde at spille på. Men vi er fokuserede på at spille på vores egne præmisser og opmærksomme på, hvordan vi skal nedbryde dem og i sidste ende få et godt resultat med fra kampen.

Kent Nielsen efterlyste efter AaB-kampen noget mere bevægelighed fra OB-offensiven. Cheftræneren var utilfreds med anden halvleg, hvor han synes, at holdet ikke bevægede sig nok i den fremadrettede del af spillet. Izunna noterer sig kritikken, men er samtidig ikke i tvivl om, at truppen er helt klar over, hvordan de skal gribe kampen an.  

- Det er noget, vi har talt om spillerne imellem, men selvfølgelig også med trænerteamet. Der var for stor forskel på første og anden halvleg mod AaB, hvor vi ikke var gode nok til at flytte os for hinanden. Men folk er helt klar på, at det ikke var godt nok i anden halvleg og at vi skal forbedre det mod AGF. Jeg er ikke i tvivl om at de spillere, som Kent udtager til kampen, har helt styr på, hvad de skal gøre og hvad de ikke skal gøre.

Den tidligere OB-spiller og nuværende AGF’er, Martin Spelmann, udtalte til AGF-TV, at holdet vil forsøge at komme ud med en masse fysik og gå til stålet i den kommende kamp, men det er ikke noget, der bekymrer Izunna.

- Vi er ikke så bekymrede for den fysisk som AGF kommer med. Vi koncentrerer os egentlig bare om at spille vores eget spil. Selvfølgelig er vi opmærksomme på, hvilken type modstander vi skal møde, men vi spekulerer ikke rigtigt i, hvad de siger inden kampen.

Sidst de to hold tørnede sammen i Aarhus kunne OB strække armene i vejret efter en 2-1 sejr, hvor Jóan Edmundsson og Frederik Tingager scorede målene. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00. 


Skrevet af Kim Gavnbo

EmediateAd